Kondiba szálkásító edzésterv?
istenem
nincsen szálkásító edzés csak szálkásító diéta van
alkalmazol egy szálkásító diétát eljársz heti 4x egy órát futni közepes tempóban a kondiban meg mint úgy csinálsz mint azelőtt,nem kell más gyakorlat a kondiban mert nincs szálkásító gyakorlat.
A diétát esetleg ne csinálja meg helyetted más?
Futni ha gondolod futok helyetted, de a kaját azt nem vállalom... Annyi legyen már benned, hogy ha tényleg le akarsz fogyni akkor - a saját érdekedben! - legalább egy kicsit utánanézel dolgoknak, megtanulsz egyet s mást a saját testedről. Ha valami azután nem megy akkor ok, kérdezzél. De ha ehhez is lusta vagy akkor hogy a 'csába fogsz lefogyni?!
utána néztem már a dolgoknak nem 1 vagy 2 weboldalon elhiheted. Ezért írtam oda utána kiegészítésként hogy saját tapasztalatokat tudnának-e írni esetleg. Szerintem nincs ebben semmi pláne.
A második kommentelőnek pedig azt mondanám hogy szálkásító gyakorlat valóban nincs, de edzésterv igen, csak ezt nem találok sehol sem ami számomra kivitelezhető lenne! :)
Szálkásító edzésterv még mindig nincs, hidd el egész nyugodtan.
A szálkásítás során végzett súlyzós gyakorlatoknak semmi köze nincs a fogyáshoz, kizárólag csak az izmokat leépítő folyamatok hátráltatása miatt van rá szükség. Ezért sincs többek között helyi zsírégetés, amivel sokan vért hugyozva erőlködnek.
A szálkásítás során a testzsír csökkenése az étrend miatt kialakuló energiahiány miatt indul meg, hiszen a testednek nem elég csak a levegő és a reggeli friss harmat a tücskök sggéről... Az energiaszegény állapot fenntartásának könnyítésére pedig kardio/aerob jellegű sportok szükségesek, melyek segítségével nem kell drasztikusan alacsony kalóriatartalmú étrended összeállítani.
Szóval, NEM! Nem néztél utána seminek, vagy csak szimplán szar helyen próbáltad...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!