Körte alakból mit lehet kihozni?
Figyelt kérdés
Annyira utálom az alakom. Egyszerűen nem arányos. Mit tehetnék, hogy normális, arányos kinézetem legyen, holott körte alkatom van?
Ja: mielőtt bárki is azt hinné, nem vagyok kövér, se duci. Teljesen átlagos alakom van. Igyekszem formálni a testem, viszont nem igazán hat. Mit tegyek?
2013. jan. 13. 00:12
1/4 anonim válasza:
A körte alak a széles csípős testtípus? Egyszerű. Ha széles az alsó tested, hozzá kell szélesíteni a felsőt :) úgy szép arányos leszel.
2/4 anonim válasza:
alsó testre csak szinten tartó edzés,felsőtestre meg kemény edzés.
ha megvannak a kívánt arányok,akkor meg leszálkásítani.
főleg a vállak és a hát edzésére kell ráállnod kiemelten.
ezek adják meg a felsőtest látványosságát és körtéknél ezek a legfejletlenebbek.
3/4 NagyonGonosz válasza:
Bármit. Bármilyen alkatú nő tud jól kinézni megfelelő izomtömeg és szárazság mellett.
4/4 anonim válasza:
Gyümölcssalátát :)
Normális edzés és étkezés kell és jó alakod lesz, csak türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!