Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebből a hasból mit lehetne...

Ebből a hasból mit lehetne kihozni 5 hét alatt? (Kép)

Figyelt kérdés

Van a hasamon egy bizonyos mennyiségű zsírréteg és azt szeretném lecsökkenteni. 5 hét alatt "mekkora" változást lehetne kihozni belőle? Szálkásítást kezdtem el ma, 2 hónapig tömegeltem. Kétnaponta hasazok és heti 4x futok foljával a hasamon. Sok tonhalkonzervet eszek teljes kiőrlésű kenyérrel. Este 7kor még eszek és utána már csak 9 órakkor egy proteinturmix, BCAA-t az izom megtartásáért. A cél érdekében ajánlatok étrendkiegészítőket? L-karnitin, vagy zsírégető tabletta? Ha igen akkor milyen típust, tapasztalatok vele?

Persze nem arról van szó, hogy csak 5 hétig fogok szálkásítani, hanem csak akkor megyek egy lánnyal fürdőbe és nem akarok ilyen házakkal odamenni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jan. 9. 00:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Kép oldalról: [link]

Kép előlről: [link]

2013. jan. 9. 00:13
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

5 hét alatt látványosan semmit.

Ha fóliával futsz, én feltételezném hogy táplálkozásnál is követsz el hasonló hibát, hasonló tévhiteket ismersz, ez megnehezíti a fogyást!

Ha pedig a táplálkozás nem jó, akkor ezen semmilyen kiegészítő nem segít.

2013. jan. 9. 00:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Leszögezném: Nem akarlak bántani! deeee... mivel tömegeltél, porcukorral? :) Edzettél is, vagy csak ettél? Nagyon zsíros vagy ahhoz képest, hogy mennyi izom van rajtad. Nem tudom milyen vékony lehettél régebben, de most sem vagy vastag, és ha ezt le akarod szálkásítani, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy etióp menekült. Viszont ez sem jó, hogy a melled is hegyes kicsit és hát van ott úszógumi rendesen.

Tömegelésnél is kiszámolt étrend kell, nem csak enni a tonhalat meg a teljes kiőrlésű kenyeret. Egyébként a csirkemellel gazdaságosabban kijössz, mint a tonhallal.

Ami MOST fontos...abból amit csinálsz van ami irtózatos nagy baromság, van ami viszont jó.

Ami maradjon: BCAA és turmix, vegyél még hozzá glutamint egyébként ha tudsz.

Amit el kell fogadni ha tetszik ha nem: NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS! Attól, hogy hasazol, csak a hasizmod lesz erősebb, de a zsír a büdös életben nem "ég le róla". Zsírt égetni kalóriadeficittel lehetséges, ezt pedig szálkásító étrenddel és aerob/kardió mozgással tudod elérni a súlyzós edzés mellett. A fóliát is felejtsd el, mert egyrészt idiótának néznek, másrészt felesleges. Csak vizet veszítesz vele, ami pár óra alatt ugyan úgy visszajön. A több izzadság nem egyenlő azzal, hogy több zsírt égetsz el. Jajjj...

Szóval!

Menjen a súlyzós edzés ahogy eddig. Nem kell kis súllyal sokat csinálni, ugyan úgy kell ahogy eddig! (ez is egy tévhit, azért mondom). Mellette kiszámolva testsúlykilogrammonként 3g fehérje (csirkében 100g-ban van 24-25g, a turmixra meg rá van írva) és 1g testsúlykilogrammonként. Ez kb 100g rizs, vagy 100g zab egy nap. Semmi több. Így le tudsz fogyni jó esetben 4-5kg-ot is (ami kb rajtad van felesleg), de heti 0,5-1kg-nál semmiképp ne legyen több a fogyás, mert sok izmot is veszítesz vele. Súlyzós edzés mellé legyen heti 3-4 vagy akár 5 aerob/kardió edzés, pl szobabicikli, kocogás vagy ellipszis tréner, olyan 40-50 perc. Persze eleinte lehet kevesebb is, nem fogsz ennyit bírni.

Ha ezt betartod, akkor talán formába jöhetsz addigra, de készülj, hogy nagyon kemény lesz és rohadt fáradt leszel! Zöldségek mehetnek, ha éhes vagy, kivéve borsó, kukorica és a gyümölcsöket is felejtsd el. Legjobb, ha uborkát rágcsálsz olyankor, amikor már rohadt éhes vagy, vagy dobj be egy cukormentes kólát. Aerob előtt és után meg mehet a BCAA és glutamin.

Aztán majd kérünk részletes beszámolót, hogy hogy ment a randi. ;)

2013. jan. 9. 00:45
 4/17 anonim ***** válasza:
1g szénhidrát testsúlykilogrammonként. a "szénhidrát" kimaradt a szövegből.
2013. jan. 9. 00:48
 5/17 A kérdező kommentje:
Kreatinnal tomegeltem (monohidrát)
2013. jan. 9. 01:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem így értettem...étrend megvolt normálisan? 2-2,5g fehérje testsúlykilogrammonként és 4-5g szénhidrát tskg? Nem tudom mi volt a kiindulási állapot, de elég magas a testzsír százalékod jelen pillanatban. Egyébként én is kezdő vagyok és rám is jött zsír, de izom is. Nálam 2 hónap után ez volt az eredmény:

[link]

Nem egy nagy dolog, de ha te nem fejlődtél ennyit, akkor valamit nem jól csináltál. Mindegy már, most foglalkozz a szálkásítással, annak alapján amit írtam nem tudsz nagy marhaságot csinálni.

2013. jan. 9. 02:00
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező sajnos semmit nem értesz hozzá, de nem baj legalább kérdezel. Ez milyen válasz már, hogy kreatinnal tömegeltél?? A kreatin önmagában nulla izmot rak rád, ami látszik is a képeken. Tömegnövelő étrend is kellett volna, mert ebből hová akarsz szálkásítani, semmi izommal?

A fóliás megoldástól meg dobtam egy hátast! Hát hogy a péniszbe gondoltad, hogy majd az ér is valamit?? Azzal semmi zsírt nem adsz le többet, max vízvesztés lesz, de azt meg pótolod. NINCS helyi zsírégetés, tehát te nagyon benéztél valamit!

Na de hogy én is segítsek valamit:

Szálkásító diéta: legyen napi 2,5-3g x testtömegkg fehérje és 1-2g x testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch értéken érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti 0,5-1 kg fogyás, akkor lehet lejjebb vinni. A fehérjebevitel maradjon magas az izomvesztés elkerülése érdekében.

Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

Tehát sok fehérje, alacsony szénhidrát. A BCAA az mehet edzés előtt és után is. L-karnitin is jó lesz fél órával edzések előtt.

2013. jan. 9. 07:25
 8/17 anonim ***** válasza:
pacalt max
2013. jan. 9. 07:35
 9/17 anonim ***** válasza:
nekem is olyan pizsamám van
2013. jan. 9. 09:33
 10/17 anonim ***** válasza:
acm, miért nem ajánlod a borsót illetve a kukoricát ? Én vegyes zöldséget szoktam venni, aminek nagy része kukorica és borsó
2013. jan. 9. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!