Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit lehetne ebből kihozni? :D

Mit lehetne ebből kihozni? :D

Figyelt kérdés
Üdv! 180 cm magas és 70 kg súlyú, 16 éves fiú vagyok. Régebben, 14 évesen úgy döntöttem hogy kicsit izmosodnom kéne úgyhogy elkezdtem "gyúrni", ami abból állt hogy, bicepszre, állva váltott karral, és mellre fekvenyomással edzettem (heti 3x hétfő, szerda, péntek). Edzések után ilyen fehérjét ittam---> [link] , egy adagot (30 g). És végülis látható változás történt. Kérdésem az lenne: Mennyire volt rossz az amit csináltam? Iletve szeretnék elkezdeni edzeni és kéne egy edzésterv olyan ami a lábat nem mozgatja, ugyanis focizok és fociedzésen a lábaim megkapják a kellő mozgást, erősítést. Itthon szeretnék edzeni. Amim van: még félig teli az említett fehérje, kétkezes sújzórúd 40 kg súllyal, fekvenyomó pad és két darab egykezes 8 kg s súlyzó.
2012. dec. 25. 13:51
 1/4 anonim válasza:

Teljesen rossz, amit csináltál. Szerinted minek vannak vállgépek meg hátgépek a teremben? Az, hogy te bicepszre és mellre gyúrtál kizárólag, az pontosan annyit jelent, hogy 1) vagy lusta, vagy teljesen idióta voltál ahhoz, hogy utánanézz a dolgoknak 2) fogalmad sincs arról, milyen mozgásszerve betegségeket lehet szerezni ezzel.

Azt nem értem, hogy ha már a shop.builder.hu oldalára eljutottál, akkor mennyire lett volna nehéz a body.builder.hu -n elolvasni a Sárga Kapszulát meg az alapismereteket?

Ugyanannyi energiával, amivel ide regeltél, magadnak is megnézhetted volna a dolgokat.

A fent említett cuccokkal sokra nem fogsz menni. A fehérje sem ér önmagában semmit, ha az étrended nincs rendben.

Terembe meg járj, meg 40 kg-os rúddal sokra nem fogsz menni fekvenyomásnál.

2012. dec. 25. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, mindenre kell edzeni, nem csak mell-bic van.

Egy héten egyszer eddz egy izomcsoportra, kivéve vádli és has. De akkor keményen. És az étrend is fontos, anélkül a tápkieggel sem mész sokra. Tehát nem jó ahogy eddig csináltad.

2012. dec. 25. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem kell megijedni, nem két éve csinálom ezt, kb 1.5 honap volt aztán abbahagytam.

Esetleg valami edzésterv?

2012. dec. 25. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én meg csak 27 éve edzem, nem ijedtem meg.:)

Itt találsz jókat: [link]

Pl haladó 4 vagy 5 napos osztott.

2012. dec. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!