Lécci segitenétek -mellizom-?
Figyelt kérdés
egy éve csinálom a fegyencedzést eddig minden jol halad szabályosan végzem a gyakorlatokat stb. de azt vettem észre hogy a melleim aránytalanul túlságosan nagyok a tobbi izomcsoportomhoz képest,már nagyon utálom.Mért van ez?2013. jan. 12. 20:56
1/6 Dogmatix91 válasza:
örülj neki. Általában a mellizom szokott lemaradni a többi izomcsoporthoz képest. Fegyencedzéstől nem tudom mennyire lehet nagy melled, tekintettel arra, hogy súlyok nélkül edzel. Biztos nem aránytalan, csak te látod így.
2/6 A kérdező kommentje:
egy kicsit nott minden izmom,ezután már csak formásottak de a mellem tul nagy lett aránytalan
2013. jan. 12. 21:19
3/6 poiu válasza:
Nem értjük, ez mit jelent, a lényeg az egyensúly. Tehát önmagában az nem gond, hogy fejlődött a mellizmod (a kinézet izlés dolga), de az baj lenne, ha ehhez képest lemaradt a hátad. Ha így van, akkor a hátizmokat kéne inteníven edzeni. Ezzel pl. megúszhatod a gorilla járást, tehát amikor a gyúrós túledzi a mellét, mert ezt látja a tükörben :-)
4/6 A kérdező kommentje:
kar,delta,hát,mell arányos erőre de hijába ugyan olyan eros mint a hátam elore van fejlodve majd meg probálom megoldani,
2013. jan. 12. 22:25
6/6 anonim válasza:
Miért edzetted anyit inkább helyette edzeted volna a hasizmot mondjuk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!