Fehérjepor. Érdemes inni? Mennyire káros? Ha abbahagyom leereszt az izom?
kiváncsi vagyok 11 év alatt mi lett, amúgy furcsálom ezekbe a témákba csak 2013-2015 kérdéseket ad be, ma senkit se érdekel?
Én is ezeket böngészem arra jutottam(ha valaki most olvassa ezeket mint én)
hogy nem csak edzéskor vagy utánna kell fehérje meg ezek. Hiszen nem akkor fejlődik az izom. példa: megeszed edzés után a kajád amivel megvan a napi makró beviteled. Aztán nem eszel egész nap és estefele korog a gyomrod és úgy fekszel le akkor szerinted miből regenerálsz és mi szívódik fel?
Én ezért mindig elosztom 24 órára, és kb 2-3 óránként eszek keveset, vagy épp annyit, amennyi evésre felosztom a napi 2500 kcal-mat.
a fehérjét meg edzés után is iszok/vagy eszek aztán utánna is 2-3 órával meg lefekvés előtt is, hogy épüljön be. És ha van egy pihenő nap akkor is, mivel egy izomcsoportnak 48 óra a regenerálási ideje így ha 1 nap szétedzed magad, és másnap alig eszel, akkor nem tud miből épülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!