Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segitenétek nekem a gyúrásban?

Segitenétek nekem a gyúrásban?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el gyúrni.Kb 15-20 percet kétkaru súlyzóval és egykaruval is. A kérdésem hogyan lehet szépen lehetöleg kifeleszteni az izmokat.A Delta izmot mivel lehet fejleszteni meg a csukját.Most nagyon izom lázam van.Az étremd amit fözünk ma akkor másnap megeszük a maradékot de húsleves meg ilyenek mindig vannak.Tejet kell e innom vagy csak hülyeség.És mennyi idö után láccik meg.Nem akarok nagy izompacsirta lenni de szeretnék egy kis izmot.Mennyi idö után látszana napi 20 perc után lécci rendes válaszokat kérek. :) elöre is köszi! ;)

2013. jan. 8. 17:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az értelmes kérdezőnek, hogy el kezd szidni egy embert közben egy mondatban megköszöni Montez segítségét, és utána egyből folytatja. Gratulálok neked te szerencsétlen! Amúgy milyen az az egy illetve két karú súlyzó? Kezük van vagy mi? Edzettél 10 percet és már pózolni akarsz a tükörben? Attól meg ne félj hogy "nagy izompacsirta" leszel, mert sem az edzés sem a húsleves nem fog izmot hozni.
2013. jan. 8. 18:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Na mindeggy az egykaru azzal csak egy kézzel lehet a kétkaruval pedig kétkézel na mindeggy azé kösz a válaszokat
2013. jan. 8. 18:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérlek ne hagyd abba. Csak addig amíg a nyelvtankönyvet és a helyesírási szótárat átnyálazod :D

komolyan mondom ilyen kérdést még nekem is nehezemre esett volna kitalálni :D

2013. jan. 8. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyszer volt kondiban de azért beszol akinek csak tud...
2013. jan. 8. 18:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso szted kinek szolok be nekem szoltak be de mind1 am ez a gyakori kérdések de mind1 nem baj haverokkal röhögünk egy jot rajtatok xd
2013. jan. 8. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:

"nem baj haverokkal röhögünk egy jot rajtatok"

én pedig idehaza sírok :D

2013. jan. 8. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Sírok. Ez a fickó megöli a medvét. Mindenkit leolt a sárga földig, majd mentegetőzik nehogy benne hibát kapjanak. Beszarááás!! "de mindeggggy"
2013. jan. 8. 20:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Ember...Nem is tudom mit mondjak... :'DD Itt röhögök rajtad fél órája bakker :D Röhejes vagy. Azt vágod, hogy mindenki kamunak nézte a kérdésed akkora nyomorék vagy? :)

Nyelvtan órán pedig figyelj! És olvass sokat, kezdésnek a bb. alapismereteket. 2 légy egy csapásra. :)

2013. jan. 8. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Én majd a strandon röhögök jót rajtatok ropikáim
2013. jan. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!