Kondisok segitenetek?
Az a helyzet hogy kb 3 honapja jarok edzeni es eddig ugy vettem eszre hogy viszonylag fejlodok is. Nem gyorsan de alakul! A kerdesem hogy erdemes feherjet szedni ennyire kezdon es gyorsitana valamit vagy felesleges mert ugyanugy feljodok anelkul is?
18/F
Hat enis igy vagyok vele hogyha vitaminokat meg mindent ki tudnak nyerni pont a feherjet miert ne?
Csak multkor is volt a tv-be is hogy egy ket ilyen cuccnak rakkelto hatasa van. Na es ekkor nagyon elhatarolodtam ezektol. De sztem is szukseges hozza hogy gyorsabb es latvanyosabb fejlodes legyen!
Nem szintetikus fehérje éppen ezt magyarázom. Nem tudnak mesterséges fehérjét ipari méretben előállítani, de ha tudnának sem lenne gond azzal sem.
Amiről te beszélsz az a dmaa és amcsi energizálókban volt benne.
Proteinben sosem volt dmaa, sem vitaminban.
Igen arra gondoltam enis...
Es melyik feherjet ajanlod ami viszonylag normal aron van vagy amit te hasznalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!