Milyen sportot ajánlanátok egy 23 éves lánynak?
Normális testalkatom van. cél: a minél több és változatosabb mozgás, jó társaság.
Aerobik, fitnesz sajnos nem vonz :(
Küzdősport. De semmilyen sport nem a térded egészségéről szól.
Akkor? Akkor harcművészet. De itt sem feltétlen fontos hogy meg ne sántulj. Legalábbis rosszabb helyeken erre nem figyelnek. De jobb helyeken igen, sőt akár igen fontos dolgokat tanulhatsz.
Akkor? Gyógytorna! Pilates, Callanetics.. Jóga.
Harcművészetek közül a Taichi igen ízületkímélő, főleg amíg lassan gyakorolnak. A mozgás jellegéből adódóan térdkímélő, bár nem izomkímélő.
Sportrúdtánc :D:D:D az szép lenne, mint tehén az porcelánboltban :D
Jóga,pilates ilyesmik nem nagyon.... valami pörgős dologra gondoltam. Épp box/kick box edzésekkel szemezek, de nem tudom. Lovaglás jó lenne, de elég deficites tud lenni :(
hát jah.
a küzdősport edzéseken viszonylag hamar összehaverkodhatsz a többiekkel,mert az ivás mellett a kemény sparringokkal lehet legjobban összehaverkodni,tiszteletet kivívni a csoportban,társadalmi osztálytól függetlenül.
viszont ez a jó társaság dologtól függővé tenni hiba.
a célodat kell szolgálja az edzés,társaságtól függetlenül.
a térded meg valszeg gyenge azért fáj.
hozd helyre.
fegyencedzés 1,lábfejezet,kb 3 hónap,aztán elkezdheted a kickboxot is.
A box jó választás.
A kickbox.. igencsak csajos divatsport lett, de pont ezért komoly lányoknak, nőknek annyira már nem ajánlott.. divat kisasszonyok hadd ugráljanak kickboxon.
Viszont az ökölvívás az komoly, lehet sokat tanulni, és én egészen térd kímélőnek találtam, de itt elfogadom ha valaki vitatná.. mert nem boxoltam sokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!