Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést vagy sportot...

Milyen edzést vagy sportot ajánlanátok egy 19 éves lánynak?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok,és 47-49 kg között mozog a súlyom ,szóval nem fogyás lenne a cél hanem az izmosodás erősödés.

2012. okt. 31. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akkor súlyzós edzés + tömegnövelő étrend, hogy izmosodj.

De pár aerob edzés ilyenkor is kell a szív- és érrendszer karbantartására.

2012. okt. 31. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Úszás, torna, nagy séták és kirándulások...

Ugyanilyen adatokkal ezt szoktam csinálni. :) (Illetve én 165 cm és 48-49 kg)

2012. okt. 31. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
2012. nov. 1. 01:02
 4/12 VVMMvvmm ***** válasza:
Kettes válaszoló! A kérdező nem az ikertesód véletlenül?
2012. nov. 1. 04:09
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
De legalább megtudtam, hogy sétával és kirándulással is lehetek izmos. Nem is értem minek edzem már 27 éve súlyzókkal, mikor csak sétálni kellene.:)
2012. nov. 1. 06:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem az ikertesóm. Miért, szerinted csak egyetlen ember lehet a földön, aki 165 centi (mellesleg ő 164-et írt, de mindegy) és 48-49 kiló? Mert szerintem vagyunk még legalább pár millióan, de mindegy.

És nem azt mondtam, hogy kockás hasa lesz valakinek a sétától, de miért ne lehetne erősödni, izmosodni a rendszeres túrázástól, sétától, tornától? Mert nekem sikerült, de akkor lehet, hogy én valami földönkívüli lény vagyok ezek szerint...

Nem tudom, mit kötekedsz, de bicskanyitogató a stílusod, és én nem kérek belőle!

2012. nov. 1. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Vicces vagy kicsilány.:) írj még ilyen okosságokat.
2012. nov. 1. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 8 éven át napi 2x1,5km-et gyalogoltam suliba.

Szal lejártam már pár kilómétert és heti 4 tesiórán át még tornáztam is eleget.

Ennek csak annyi eredménye lett, hogy megútáltam a testnevelést és a gyaloglást, fizikálisan meg semmi:)

Talán a felsoroltak közül az úszásnak van valami érdeme.

Étrend+kemény edzés meghozza a gyümölcsét, el kell hagyni a szemetet amit belénktömnek és a tápanyagokra kell figyelni nem az ízekre. Az más tészta, hogy az egészséges kajából is lehet finomat csinálni:)

Illetve az edzés... Ha nincs fájdalom, nincs fejlődés:) Le kell dönteni a korlátokat, átlépni a fájdalomküszöböt:)

2012. nov. 1. 09:59
 9/12 SSanchez ***** válasza:
Szia kiscsaj:) Tekintettel, hogy lány vagy, finomak leszünk. Sétától nem lehet izmosodni, sem a nagy túrákról, tévhitben élsz...De ha van még ilyen ötleted bármit írj le, kipróbálom:) Én fociztam évekig, és az kicsit durvább mint a séta, mégsem izmosodtam:) Kicsit olvass utána a dolgoknak, mi kell ahhoz, hogy az ember izmot szedjen fel magára.
2012. nov. 1. 10:02
 10/12 A kérdező kommentje:
lehetne h a kérdésre válaszoljatok,ne pedig egymást nyúzzátok? amúgy aki a kérdésre válaszolt annak köszi:)
2012. nov. 1. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!