Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést vagy sportot...

Milyen edzést vagy sportot ajánlanátok egy 19 éves lánynak?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok,és 47-49 kg között mozog a súlyom ,szóval nem fogyás lenne a cél hanem az izmosodás erősödés.

2012. okt. 31. 14:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
Akkor ha már sok ember képtelen válaszolni, megteszem én. Én azt ajánlom, hogy keress a környéken egy jó kick box edzőt, és iratkozz be hozzá heti 2-3 eddzésre. Hidd el jót tesz. Az erőnlét kemény és a technikák elsajátítása nem könnyű, de legalább fejleszted a tested, az elméd, a fizikai tűrőképességed, a reflexeidet valamint legalább megtudod védeni magad. A heti 2-3 edzés pedig elég rá, mert általában olyan 2-2,5 órások szoktak lenni. Úgy szoktak kezdődni (legalábbis minálunk) , hogy 1-2 km futás, aztán pedig szabadtéri gimnasztika, utána bemegyünk a terembe és felkészülünk a nyújtásra ami olyan fél óra, utána alap gyakorlatokat csinálunk mint a dupla kereszt ütés és a bal egyenes sasszéval egybekötve melyet egy egy talpas rúgás követ, aztán pedig a küzdelmek amik általában 2 félből állnak de néha 3 is hoyg nehezebb legyen, majd a végén egy kis levezetés. Tehát összegezve komoly kihívások vannak a kick boxban, de ha legyőzöd azokat, akkor már minden könnyen fog menni. Nyugodtan menj el egy edzésre és meglátod, hogy megéri-e. De szerintem megéri. ;)
2012. nov. 2. 20:06
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. nov. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!