3 hónap alatt mennyit illik fejlődni a testépítés világában?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 21:15
1/7 anonim válasza:
Gondolom ez függ, hogy teljesen kezdõ vagy vagy esetleg már csinálod egy ideje, ha kezdõ vagy az sem mindegy, hogy hogyan kezded...
2/7 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy illik. Ez genetika, kaja és edzés-pihenés függő. Havi nettó 1kg izom amit felszedhetsz naturálban az első évben, utána csökken.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát mondhatjuk, hogy kezdő voltam, mert már letelt a három hónap...
2013. jan. 4. 21:23
4/7 A kérdező kommentje:
Mondják páran hogy már nagyobb a karom, de én nem érzem magam olyan egetrengetően kibaxva.
2013. jan. 4. 21:25
5/7 anonim válasza:
3 hónap alatt nem is leszel izomtibi.:)
Ahhoz évek kellenek.
6/7 anonim válasza:
Akkor baj van veled:D Felénk a kis taknyos focista gyerekek már kigyúrva érzik magukat, mert elõzõ nap bicepszeztek 2 percet. Egyébként valószínû hogy más jobban észreveszi rajtad. Én mikor lefogytam nem vettem volna észre, ha nem kelket volna kisebb ruhát vennem de mégis lement 20 kg és semmit nem lárlttam.
7/7 anonim válasza:
minden hónap elején mérj izomkerületeket,súlyt és írd.
aztán ha megáll a fejlődés,vagy elszáll nagyon a bélszerkezet,akkor kérdezel itt.
súly,mell-hát,felkar,alkar,comb,vádli,derék,csípő,nyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!