Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt mennyit illik...

3 hónap alatt mennyit illik fejlődni a testépítés világában?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom ez függ, hogy teljesen kezdõ vagy vagy esetleg már csinálod egy ideje, ha kezdõ vagy az sem mindegy, hogy hogyan kezded...
2013. jan. 4. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy illik. Ez genetika, kaja és edzés-pihenés függő. Havi nettó 1kg izom amit felszedhetsz naturálban az első évben, utána csökken.
2013. jan. 4. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát mondhatjuk, hogy kezdő voltam, mert már letelt a három hónap...
2013. jan. 4. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondják páran hogy már nagyobb a karom, de én nem érzem magam olyan egetrengetően kibaxva.
2013. jan. 4. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt nem is leszel izomtibi.:)

Ahhoz évek kellenek.

2013. jan. 4. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor baj van veled:D Felénk a kis taknyos focista gyerekek már kigyúrva érzik magukat, mert elõzõ nap bicepszeztek 2 percet. Egyébként valószínû hogy más jobban észreveszi rajtad. Én mikor lefogytam nem vettem volna észre, ha nem kelket volna kisebb ruhát vennem de mégis lement 20 kg és semmit nem lárlttam.
2013. jan. 4. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

minden hónap elején mérj izomkerületeket,súlyt és írd.

aztán ha megáll a fejlődés,vagy elszáll nagyon a bélszerkezet,akkor kérdezel itt.

súly,mell-hát,felkar,alkar,comb,vádli,derék,csípő,nyak.

2013. jan. 4. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!