200 gramm fehérje 65 kilósan mehet?
Figyelt kérdés
3 gramm/tskg, tömegelés alatt. Igazából 195 gramm jött ki, de felkerekítettem kétszázra. Nem lesz sok, mehet?2013. jan. 1. 18:39
11/13 anonim válasza:
Anjaad, még mellé 5-600 g zöldség, hallod, 65 kilósan hogy van ekkora gyomrod? :D Elképesztő :D Én meg a gyors anyagcserém ellenére 300 g rizst alig tudok lenyomni egy délután alatt kb ugyanannyi csirkemellel, ~70 kilósan.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de esküszöm neked hogy lemegy gond nélkül. Persze nem mondom, hogy utána még nevetve megennék bármit, de volt rá példa, hogy lement egy csaló gyorsétteremre is :)
Szóval nekem ezzel soha nem volt probléma.
2013. jan. 1. 19:32
13/13 anonim válasza:
még mellé 5-600 g zöldség ?!?!
már most hányingerem van ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!