Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Arnold Schwarzeneggernek...

Arnold Schwarzeneggernek milyen étrendje volt annó testépítő korában?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék rá,hogy mitől nőtt ekkorára.

2012. dec. 28. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meg a sok növi hormontól lesz nagy belük, ugyanis az jelentősen növeli a belsőszerveket is.
2012. dec. 29. 08:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Elő válaszoló, az első válaszodra még mindig kusst adnék,mivel nem a koxmódszereiről kérdeztem,hanem ez a "mitől nőtt ekkorára" a táplálkozásra értettem.

Amúgy nem tudom,de szerintem nem használhatott valami sokat,mint ahogy itt is elhangzik http://www.youtube.com/watch?v=ykiZHTfzR1g

Ha sokat koxolt voltna,akkor valószínűleg nem ért volna meg a 65-dik évét,de már ott van,és elég jó formában van még mindig,holott sokan már kimúlnak 40-50évesen.

2012. dec. 29. 10:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Igaz persze,hogy nem egyformák az emberek,egyiknél vesproblémák jelentkeznek,a másiknál szívbajok,stb
2012. dec. 29. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Pedig sok anyagot tolt, főleg dianabolt, volt szívműtéte is emiatt.

De akkoriban még nem mentek a növi hormonok és inzulinos játékok. A mostani testépítőktől így kb 20 kilóval van elmaradva az akkori formája. A mostani cuccokkal ő is nagyobb lenne.

2012. dec. 29. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
siralmas hogy doppingolt testépítés el lett fogadva :/
2012. dec. 29. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
El, mivel a közönség is óriási emberekre kíváncsi, nem 80-90 kilós fizikumra. Az nem olyan meghökkentő és elérhetetlen.:)
2012. dec. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!