Aki IFBB profi testépítő kártyát akar szerezni, annak mit kell csinálnia?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 14:13
1/9 anonim válasza:
Olyan fizikummal és formával kell rendelkeznije, amivel versenyeken eredményes tud lenni.
Kemény edzés, komoly táplálkozás, szteroid kúrák.
Ez nem egy hónapos munka.
2/9 anonim válasza:
Plusz szükséges egy komoly anyagi háttér. A kezdetekben nincs szponzor, a tápkiegk is hatalmas tétel.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! körübelül mennyi pénzt igényel egy versenyszintű testépítés? és mikor lehet valakinek szponzora? egy szponzornak mik a feltételei?
2012. dec. 24. 16:52
4/9 A kérdező kommentje:
azzal tisztába vagyok h a profi testépítéshez nélkülözhetetlen a szteroid, de hogyan szerzik be a koxot?
gondolom van saját orvosuk és ő szerzi be? de egy orvost h tudsz meggyőzni h szteroidot írjon fel neked mondván te versenyszintű testépítő vagy?!
2012. dec. 24. 16:57
5/9 anonim válasza:
Ez Amerikában megy csak így! Nálunk ugyanúgy a feketepiacról veszi legtöbbjük, annyi különbséggel hogy ők tudják honnan lehet a jó cuccokat beszerezni.
6/9 anonim válasza:
Mennyi pénzt igényel a profi szintű Testépítés? Havi 2-300 forintot...
7/9 anonim válasza:
ohh, dejóis lenne...:) 2-300EZER ft-ot
8/9 anonim válasza:
Szerintem az kevés. Egy komolyabb szteroidkúra kerül annyiba. Plusz ha már növit használ (profiknál benne van a pakliban), az egymaga havi egymillió.
9/9 anonim válasza:
Meg úgy tudom, a kártyát lényegében nyered, valami rangos versenyen kell előkelő helyen végezned hozzá. Legalábbis erre utaló dolgokat olvastam. Szóval nem úgy megy, hogy beadsz egy kérelmet, oszt küldik postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!