Heti 3 x kardiozok diéta alatt 4 x súlyzós edzés Kardio alatt mennyi kalóriát égessek el? Tik hogy szokjátok csinálni?
L-karnitin az mehet edzés előtt fél órával, súlyzós előtt is, de aerob előtt is. Ha a súlyzós után megy az aerob, akkor a súlyzós után kellene BCAA és/vagy glutamin az izomvesztés megakadályozására. Az egész edzés végén pedig tejsavóprotein és BCAA (vagy/és glutamin).
A szálkásító diétát kell jól belőni!
Átlagembereknek semmi értelme aerob-ot csinálni, csak akkor, ha már van egy komolyabb izomtömeg. Amíg nincs, addig menjen csak a kardió magas intenzitással, sokkal látványosabb eredményt lehet elérni jó diéta mellett.
Nézz utána a HIIT-nek, ebből 20-25 perc már elég.
Az meg mindegy, hogy mennyi kalóriát égetsz el alatta, úgyis a diétán fog múlni az eredményesség.
Az Adipokill-es témához meg: edzés előtt nincs értelme, akkor úgyis stimulálod magad.
Inkább reggel éhgyomorra, hogy szépen felpörögjön a véráramlat és valamikor délután kaja előtt.
(mondjuk az Adipokill szerintem egy szar termék ennyi pénzért, más gyártók jobb stimulánsokat adnak, de ez már objektív. Nekem anno a Lipo-6 vált be leginkább, de azt mondom, inkább ennyi pénzből fektess be egy lassan felszívódó fehérjére, a stimuláns meg majd akkor, ha 10%-ot elérted testzsírban. Addig luxus. L-karnitin megint luxus, én sosem éreztem, hogy gyorsabban menne tőle a szálkásodás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!