Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez milyen edzesterv?

Ez milyen edzesterv?

Figyelt kérdés

Kb 5 honapja jarok sokat olvastam es csinaltam magamnak edzestervet es szeretnem megkerdezni hogy ez jo-e.

Hetfo: bicepsz-tricepsz

-bicepsz scott padon

-tricepsz nyujtas fekve

-bicepsz kalapacs

-tolockodas

-bicepsz allva

-lehuzas tricepszre

Szerda:hat

Mellhez huzas

Lehuzas

Furesz

Hiperhajlitas

Pentek: mell vall

Fekvenyomas

Fekvenyomas ferden

Tarogatas

Elore emeles vallra

Oldalemeles

Fej fole nyomas

Hasazas minden nap van, lab direkt van kihagyva egy regi jegkorongos serulesem miatt!

2012. dec. 22. 23:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy manapság minden második ember diszlexiás vagy diszgráfiás, és pont az ilyen nagypofájúak. Mindegy, ez már nem ide tartozik.

De az igen, hogy nagyon naiv vagy még (: Még hiszel a tündérmesékben, de majd rájössz pár dologra, hidd el. És ezt most a legjobb szándékkal mondom. Nem vagy legyőzhetetlen, de még a halvány közelében sem jársz. Ahogy senki. A világ már csak ilyen.

2012. dec. 27. 18:47
 22/26 SSanchez ***** válasza:
Világ dőlt össze benne.
2012. dec. 27. 18:49
 23/26 anonim ***** válasza:
para hogy nem ismertek akk nem mondanátok ilyet az egész dolog fel van fujva a hibáim meg ilyenek oszt kész de nem azt mondtam hogy a testépités szar én azt mondtam hogy fölösleges egy mc macmilanak egy arnold nak lenni az okok miatt
2012. dec. 27. 20:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem is akarok az lenni és még sokan nem. Naturál testépítő vagyok.
2012. dec. 27. 20:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja és kisgyerek, néha tegyél írásjeleket, pl vesszőt és a mondat végére pl. pontot, mert így csak átlósan lehet olvasni.:)
2012. dec. 27. 20:56
 26/26 A kérdező kommentje:
Kedves mma-s baratom en erten hogy mit szeretnel mondani de ha nem tetszik a kondizas akkor nem kell fikazni ahogy a tobbiek is mondtak.
2012. dec. 29. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!