Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez milyen edzesterv?

Ez milyen edzesterv?

Figyelt kérdés

Kb 5 honapja jarok sokat olvastam es csinaltam magamnak edzestervet es szeretnem megkerdezni hogy ez jo-e.

Hetfo: bicepsz-tricepsz

-bicepsz scott padon

-tricepsz nyujtas fekve

-bicepsz kalapacs

-tolockodas

-bicepsz allva

-lehuzas tricepszre

Szerda:hat

Mellhez huzas

Lehuzas

Furesz

Hiperhajlitas

Pentek: mell vall

Fekvenyomas

Fekvenyomas ferden

Tarogatas

Elore emeles vallra

Oldalemeles

Fej fole nyomas

Hasazas minden nap van, lab direkt van kihagyva egy regi jegkorongos serulesem miatt!

2012. dec. 22. 23:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
azér vannak a sulycsoportok :D én az mma edzés csinálom és te azt mondtad idézem :Az egy dolog, hogy 27 éve edz, ha nem növeli a tápanyag mennyiségét nem fog nagyobb izmokra szert tenni, ha nem növeli a terhelést nem fog nagyobb izmokra szert tenni. hülye akkor minek edz te gugol mondjuk 160 kg ok de azt mondod nem növeli a sulyt basszus ha edzel szivel lélekel baszus mindig a maxot ne azt hogy birok gugolni 100 al de csak 50 el gugolok mert anyival kezdtem te nagyon nagyon nem tudsod hogy mi merre hány kilométer ja nem is te dezle 27 éve hanem a másik gyerek neki irtam melesleg hiddel hogy gugolhatsz 160 kg erős lesz de mondom hogy egy egylábas gugolás kinyirná melesleg a testpitők be vannak lasulva kérlek és egy 60 kg mma-s szará verné mert az tanult teknikát és hiddel ebbe ne probálj meg kioktatni legyszives ráadásul egy testépitő nem nagyon birná a mesterséges ingerek amit irtam már a multkor azért nem mert az izma 2 perc munkáhozz szoktak amig megcsinálja a szériát utána meg pihen az erejével nem ér sokat ha nem tudja mi az hogy harcálás mellet meg basza meg meg halnának a nagy testépitők edzen 27 éve szarok bele mit mondotok akkor is meghalna egy testépitő a cukor miatt de veletek nem lehet beszélni mert nem hisztek annak aki töbet tud róla az ilyen emberekkel mint ti nem érdemes beszélni hagyuk az egész et a franvba ez az én véleményem én ezt alátudom támasztani te meg csak a nagy sulyal tudod alátámasztani még én mind a ketővel de mindegay csináld ezt amit te akarsz csáó ja a testépitők akik ár olyan nagyobak mindegyik kokszol basza meg
2012. dec. 27. 13:24
 12/26 SSanchez ***** válasza:
Jó édes kurv@ anyádat hülye f@sszopó ge.ci gyerek, azt se tudod mit pofázol gyíkf@sz:)
2012. dec. 27. 14:12
 13/26 anonim ***** válasza:

hulyegyerek, te miket írogatsz ide? Ki mondta, hogy egy testépítő jól verekszik. Ne mis arra edzünk te nem normális. Nekünk nem a verekedés a cél.

Igen 27 éve edzem, de nem koxolok, így nem vagyok 100kg.

Ja és voltam katona, bármennyit legyalogolok mentefelszerelésben, tudom, mert próbáltam.

2012. dec. 27. 17:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Hallod, a sok mma mellett még ma edzhetnél agyra is, mert látom a helyesírás, mint logikai és memóriai rendszer, nemigen talált felfogófelületre a fejedben :D

De ez most mindegy.

Egyet árulj el: miért pont a testépítők? Verekedni az tud, aki verekedni tanul. érdekes módon a testépítők mellett sem a focisták, sem a röplbadások, sem a kézilabdások, sem a síelők, sem a sakkozók, sem az elméleti fizikusok, sem az építészek, sem a háztartásbeliek nem tudnak verekedni. Egy akárhány kilós mma-s bármikor szétverné őket. És akkor mi van? Én sem tanulok verekedni, de valamiért még nem álltam be egy ringbe kipróbálni. Nem is vertek el. Az utcán meg vajmi kevés hasznát veszed a tudásodnak, ha öten állnak körbe kézzel, netán pisztollyal a kezükben. talán ha futni tanultál volna... (és egy nagyobb emberbe kevésbé mernek belekötni).

De persze az okosügyes mma-s sem tud se kézilabdázni, se focizni, se számolni, se helyesírni ugye, ha nem gyakorolja. Egy testépítőtől miért várod el, hogy olyat tudjon, amit nem gyakorol? Manapság nem a testi erő a lényeg, ez átment hobbiba, mindenki csinálja, ami neki tetszik. Tulajdonképpeni haszna egyiknek sem nagyon van, ha nem élsportoló az ember.

2012. dec. 27. 18:17
 15/26 SSanchez ***** válasza:
Főleg, hogy az MMA egy szabályrendszer és nem harcművészet.
2012. dec. 27. 18:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Úgysem fogja fel szegény gyerek, hiszen az írásjeleket sem ismeri. Teljesen primitív. De ezt a kérdező is biztos látja.:)
2012. dec. 27. 18:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Lényegtelen. Ha látok egy hirdetést, hogy MMA Edzés, akkor mindig megkérdezem (attól, aki épp ott van), hogy ha nem érek rá, akkor HHOLNAP is lesz?

Olyan ez, mint a hatha jóga. Ők is csak reménykednek benne.

[gy.k.: nem fikáztam egyiket sem, jó dolog mindkettő]

2012. dec. 27. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
8.osztályos vagyok 6 osztályos gimibe járok mellete nem tehetek róla hogy diszgráfiás vagyok ja 4,6 az átlagom nem nagyon vagyok hülye már bocs csak a helyesirás nem megyeget :D. JA tudod hogy egy szabály rendszere az mma de aki az mma aba van az valoszinüled tud verekedni ja meg nem azér a faszé de önvédelem van más sportba is 5 ember ellen de mindegy nem érdekeltek :)
2012. dec. 27. 18:41
 19/26 anonim ***** válasza:
ja, hogy kisgyerek vagy még és ekkora az arcod? lol.:)
2012. dec. 27. 18:43
 20/26 SSanchez ***** válasza:
5 ember ellen? Akkor az önvédelem a futás kisgyerek..azért ne legyen már akkora az arcod, nekem nagy a pofán, de 5 ember ellen én sem állok le.
2012. dec. 27. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!