Ez milyen edzesterv?
Kb 5 honapja jarok sokat olvastam es csinaltam magamnak edzestervet es szeretnem megkerdezni hogy ez jo-e.
Hetfo: bicepsz-tricepsz
-bicepsz scott padon
-tricepsz nyujtas fekve
-bicepsz kalapacs
-tolockodas
-bicepsz allva
-lehuzas tricepszre
Szerda:hat
Mellhez huzas
Lehuzas
Furesz
Hiperhajlitas
Pentek: mell vall
Fekvenyomas
Fekvenyomas ferden
Tarogatas
Elore emeles vallra
Oldalemeles
Fej fole nyomas
Hasazas minden nap van, lab direkt van kihagyva egy regi jegkorongos serulesem miatt!
Már éppen írni akartam, hogy kellene lábra is edzeni.
Amúgy jó, de vállnál én előre emelés helyett oldalemelést végeznék döntött törzzsel, mivel a hátsó fejre is kell valami.
Csuklyára pedig kellene vállvonogatás.
Mellnél pedig ne nyomj ferdén, inkább döntött padon.:)
Igen igen az lesz az..:D
Koszi a segitseget!!
Látszik, hogy fingod sincs az egészről.
1. Naturálban nem igen fog senki sem 200-al fekvenyomni:)
2. Ő róla tudom, hogy megcsinálja az egylábas guggolást sőt az egykezes fekvőtámaszt is, szóval megint pofára estél:)
Nem tudom mi ez, hogy az nem ember aki nem csinál meg 1 lábas guggolást, a bu.zi fegyencesek meg nem guggolnak 140-160-al:)
3. Az egy dolog, hogy 27 éve edz, ha nem növeli a tápanyag mennyiségét nem fog nagyobb izmokra szert tenni, ha nem növeli a terhelést nem fog nagyobb izmokra szert tenni.
4. Aki 2 órát edz az nem edzés, egy intenzív edzés 60-70 perc.
5. Ez baromság, hogy kötött szar leszel, mert ha eleget nyújtasz edzés végén, sorozatok között is nem leszel az, naturálban semmiképp...Ráadásul azt még hozzá teszem, hogy tömegelésnél megy aerob edzés, hogy ne zsírosodj annyira és a szív és érrendszert karbantartsd. Elárulom neked ez 40-60 perc, szálkásításnál, ugyanúgy marad a nagy súlyos edzés, de több az aerob, vagyis hetente többször mész el biciklizni, vagy futni. Egy ilyen edzés is 40-60 perc. Aki heti többször megy, nehogy már ne bírjon futni. Meg ne hasonlítsuk már a
ketrecharcosokat a testépítőkkel, mert mindkettő másra edz, az első arra, hogy az ellenfeleit szarrá verje, a második kinézetre és erőre, bár nem lesz egy testépítő olyan erős, mint egy erőemelő, de az is bivaly erős, aki 100 fölött guggol, nyom fekve stb. Meg ismétlem naturálban nem lehetsz olyan b@rom nagy állat, mintha szteroidot használnál. Meg lehetsz akármekkora harcos gyerek, lehet, hogy pont olyan testépítőt kapsz ki, aki sz@rrá ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!