Egy 16 éves fiúnak lehet valami baja, ha gyúrás mellett fehérjézik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 14:48
11/25 SSanchez válasza:
Én is iszom a turmixot, semmi bajom nincs tőle:)
12/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2012. dec. 19. 16:37
13/25 anonim válasza:
Már csak azt nem értem, hogy ezek, hogy maradtak életben fehérje nélkül.
14/25 anonim válasza:
Tegnap előtt én is megkaptam a magamét a teremben egy okostól, hogy a "táplálékkiegésztő rossz, csak a profiknak szabad használni de nekik se kéne". :) Vannak emberek szép számmal, akik félinformációkból formálnak véleményt és telepofával harsogják a világba.
16/25 anonim válasza:
Váu. Megáll az agyam az ilyen fa.szságoktól. Hunter drága szerinted a fehérjétől mi baja lehet az embernek?
Kérdező olvass sokat a testépítésről és akkor majd rájössz, hogy milyen fájdalmat okoztál a kérdéseddel.
17/25 anonim válasza:
A csúcs az volt, amikor gondoltam rákontrázok és szóltam neki, hogy igazából nem is ezek a legfontosabbak, hanem a jó étrend, amire az volt a válasza, hogy nekem még arra sem kell figyelni amég kezdő vagyok...mondta ezt egy 40 év körüli 120-130kg-os ZSÍRPACNI. De nem az az izmos zsíros, ez konkrétan rohadt kövér volt.
18/25 A kérdező kommentje:
Azt tudtam ,hogy nem káros a fehérje , csak megkérdeztem ,hogy egy 16 éves gyereknek nem lesz e attól valami baja.
2012. dec. 19. 22:44
20/25 Frontosa válasza:
Miért a rántott hústól, rántottától van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!