Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől az étrendtől károsodhat...

Ettől az étrendtől károsodhat a vesém gyúrás mellett? Vagy ez nem számít még túlzott fehérje fogyasztásnak?

Figyelt kérdés
napi 60dkg csirkemell natúr lesütve, 200gramm 100% whey pro-3 adagra bontva. 170/78

2012. szept. 4. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:

ha megvan a megfelelő folyadék bevitel akkor nem!

folyadék lehetőleg víz vagy zöld tea legyen

2012. szept. 4. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi a bánatnak eszel ennyi fehérjét?

Csak a 60 dkg csirkében van 120 g fehérje. 78 kg vagy, 150 gnél hiába eszel több fehérjét, csak drága lesz a székleted és a 150g-hez is már igen kemény izommunka kell, hogy azt fel is használd.

2012. szept. 4. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem fog károsodni a veséd, de felesleges ennyi fehérje.

Ez kb. 300g. Neked kell tömegelésnél max 200g, szálkásításnál pedig 230-240g körül.

így csak drágább lesz a székleted.:)

A csirkét ugyen nyersen mérve érted, hogy 60dkg?, mert akkor 150g fehérjét tartalmaz. Ha sütés után mérve 60dkg, akkor ennek duplája is lehet nyersen, így akkor az 300g fehérjét tartalmaz.

2012. szept. 4. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennyi húshoz szerintem nem profi testépítőnek felesleges tápkieg, főleg fehérje, úgy hogy vagy 170 cm magas és 78 kg.

Azt a lóvét ha elpókerezed, akkor is jobban jársz.

2012. szept. 4. 14:49
 5/6 A kérdező kommentje:
nyersen mérve 60dkg a csirke mell. amiatt emeltem meg a fehérjét, mert a ch-t durván megvontam, hogy zsírt veszítsek de izmot ne. köszönöm az eddigi válaszokat
2012. szept. 4. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha extrém módon emeled a fehérjét, az is energiaforrás és attól is lehet zsírt fölszedni, nem csak a ch-ból lesz zsír.
2012. szept. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!