Miért nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jol fejlodtem mig volt rendes etrendem.3hete nincs étvágyam, alig eszek azota nem is fejlodtem loszart sem.Elotte napi6-7etkezes meg volt.most meg napi 2-3,ha meg tobbet akarok enni akkor szinte oklendezem.Mi tortent?Idom mondjuk keves van a melom miatt,de elotte ez nem okozott akadályt.:( Nincsen valami étvágynovelo?Vitamint szedek de az se nagyon segit.2012. dec. 16. 20:44
2/5 A kérdező kommentje:
Az micsoda?:-D
2012. dec. 16. 20:51
3/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem.Kiprobálom de nem nagyon hiszek az ilyen "novenyi eredetu"kapszulákba mert csak kamu az osszes.mindegy kiprobalom vesztenivalom nincs.
2012. dec. 16. 21:02
5/5 izzó galagonya válasza:
Nekem sincs, mióta ilyen rohadt hideg van ;)
B1-vitamin több ismerősömnek bevált, én nem próbáltam, a spirulinában meg tényleg sok jó dolog van, nem veszítesz semmit, csak ne a legolcsóbbat válaszd, nézd meg jól a dobozán, miből mennyit tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!