Így lehetek kigyúrt 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Szóval, most vetem egy 100% Whey Proteint, ebből napi 3-4 szer táplálkozok. Ugye tugyuk hogy ez könnyen hoz nekünk kilókat izomba a benne lévő porok miat tehát ugymond felfuj. Emelé vetem még egy kis kreatint is eből szintén 3-4x iszok alkalmanként 10 gramot. Most vagyok 70 kilogramm, van rajtam egy kis zsír is. 1 hónap alatt át fog alakulni ebből a zsírból kb. 10 kiló izommá? Ja és a megfelelő proteinmennyiség végett napi 2-3 nyers tojást is ledöntök. Többre lene szükség vagy elég lesz? köszi a segicséget!2012. dec. 13. 22:07
11/18 anonim válasza:
Még ennél durvábbak is vannak.:)
13/18 anonim válasza:
keresd fel lászló blogot, ne egyél anabolikákat, hanem legyél egy hónap alatt te mint szikla, speciális lászló étrendkiegészítővel.
14/18 anonim válasza:
mennyibe van egy ilyen szunnyadóizomstimulátor lehet karácsonyra veszek egyet magamnak?:D
15/18 anonim válasza:
amúgy olvassátok el itt a kommenteket a kép alatt elég érdekesek :D:D::D [link]
17/18 anonim válasza:
komolyan szájbarugnám az összes ilyen fa.szfejt: D
18/18 anonim válasza:
nyílván cuccolt dehát ilyen korban ilyen tömeget szárazságot hozni nem kis dolog még ha nem is egy mr.olympia a csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!