Most szeretnék elkezdeni komolyabban gyúrni! Elég vékony vagyok hallottam egy két dolgot hogy táplálékkiegészítővel kellene kondizni meg olyat is hogy tömegnövelővel. Ti mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 22:21
1/4 anonim válasza:
A tömegnövelő az táplálék kiegészítő. Mehet edzés után, de legyen tömegnövelő étrended is.
2/4 anonim válasza:
Előbb tanulj! Tanuld meg, hogyan kell edzeni. Mit? Miért? Hogyan? Mennyit? Hagyd hozzászokni a szervezetedet az edzéshez! Tanulj az étkezésről is! Aztán amikor már olyan 2-3 éve edzel, és esetleg a szükséges tápanyag mennyiséget már nem, vagy csak nehezen tudod bevinni természetes ételekkel, akkor gondolkozz a kiegészítőkön. Én ezt ajánlom.
3/4 anonim válasza:
A kiegészítő akkor kell, ha normálisan már nem tudsz bevinni elég tápanyagot, ami a fejlődéshez kell. Kezdőként ez nem fog előfordulni. Mindenben egyetértek az előttem szólóval, előbb kerülj képbe, fejlődj, aztán majd a többi!
4/4 anonim válasza:
A sárga kapszulát olvasd el.
Esetleg a body.builder.hu-n nézz szét
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!