Kreatin szedésében tudnáttok segíteni? Tömegnövelővel és dextrzzal szedném.
Holnaptól kezdeném 6napig 20g kreatin, reggel éhgyomorra 5g kreatin,illetve 30gramm tömegnövelő, délben 5g kreatin, edzés előtt 20 perccel 5 gramm kreatin, majd edzés után 30 gramm tömegnövelő,este 5 gramm kreatin 7 ra körül. A dextrózt hova tegyem be,illetve mekkora mennyiséget?
Szintentartó szakasz meg 6. nap után 10 gramm kreatin 3 napig, majd onnantól napi 5 gramm, azaz edzés előtt 20 perccel.
Előre is köszi!
A max gain plus az katasztrófa, szinte csak ch az egész.
Most ezeket használd el edzés után, simán mehet 60-80g összesen. Utána vegyél egy jó tejsavóproteint és ahhoz majd tudod tenni a dextrózt edzés után.
A másik kettő sem az igazi, mivel kisebb a fehérjetartalmuk, mint 30%. Én egy tömegnövelőnél is olyat választok, aminél legalább 30% a fehérje.
Egyébként protein+ dextrózzal olcsóbban jössz ki.
+ Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelőt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. Máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.
Én is olyat akartam (jumbo,stb) de ezekre nincs pénzem....
egyébkét tömeget is hozni fog ha edzés után iszom csak tömegnövelőt? mert a fő cél az lenne jelenleg.. :)
Igen, de az egész napi étrend számít, nem csak egy tápkieg:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!