Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelővel emelhetn...

Milyen tömegnövelővel emelhetném meg a szénhidrátbevitelem?

Figyelt kérdés
Nem edzés utánra kellene, oda van már tápkiegkombóm, 500g rizs szárazon és 200g zabpehely a napi ch bevitelem, csak hát ez elég sok, és ha valamilyen oknál fogva kimaradna egy kaja, pl egy Jumbo-val tudom helyettesíteni? (tényleg csak "vészhelyzetben" Ugye nagyrészt zabpehely a ch része, azért gondoltam rá...
2012. aug. 7. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
most akkor sok vagy kevés?a kérdésben megemelni akarod a válaszban meg soknak találod,amúgy jumboval mehet egy étkezés helyettesítőnek de inkább csak pótold ki vele ne azt iszogasd kivétel persze ha valamilyen oknál fogva nincs rá módod hogy étkezz
2012. aug. 7. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
én nem innék cukrot napközben
2012. aug. 7. 18:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Valóban rosszul fogalmaztam. Ennyi ch mennyiség nekem elegendő, nem kell növelnem, csak ha valamilyen oknál fogva kimarad egy kaja, akkor azt pótolhatom-e pl egy adag Jumbo-val. (ilyen 1 hónapba max 1-2* fordulna elő.)
2012. aug. 7. 18:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Jumboval semmiképp. Az egész egy nagy cukorbomba, ne kockáztass cukorbetegséget.
2012. aug. 7. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ledarálni a zab egy részét, és azt inni. Én Naturás zabpehelylisztet iszok ilyenkor, mert nem tudom ezt megtenni (anyámnak kell a darálója). Homok íze van, de jó :D
2012. aug. 7. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
homok íze van de azért jó xD
2012. aug. 7. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
sokan leugatják a jumbot de jó maximálisan jó csak ésszel kell használni,egyből cukorbetegnek kell lenni...,itt a gyakorin a jumbo méregként van beállítva holott egy k.urva jó termék nyomjad csak ocsi,szerintem senki nem lesz tőle cukorbeteg ha 2-3-4kanállal beletesz a kis b.aszott sékerébe és megissza
2012. aug. 7. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen, The Infamous, szerinted. De kérdezem én, ki vagy te? Mennyire értesz hozzá? Ahogy elnézem semennyire.

Edzés utáni időszakot leszámítva nem kell/szabad ennyire megterhelni az inzulin rendszert mert aztán inzulin rezisztencia alakul ki aztán ott a cukorbetegség.

De te, kedves The Infamous biztos nagyon okos és tapasztalt vagy ezen a téren.

Igen jó a Jumbo, edzés után, senki nem mondta, hogy nem. Csak a napközbeni cukor van leugatva, nem a termék. Nyilván nem lesz mindenki az, de honnan tudod, hogy te mennyire vagy rá hajlamos?

Úgyhogy ha akarod "nyomjad csak öcsi", csak aztán ne sírjál ha 40-50évesen amputálják a lábad mert a cukorbetegség miatt szétment a veséd.

2012. aug. 7. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Vészhelyzetre, ha tudod, daráld le a zabpelyhet, és idd azt, ha ez nem megy, akkor mondjuk Jumbo, még mindig sokkal jobb, mint a semmi.
2012. aug. 7. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Hozzátenném még, hogy tudom miről beszélek, mert több közeli hozzátartozóm is cukorbeteg.
2012. aug. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!