Milyen tömegnövelővel emelhetném meg a szénhidrátbevitelem?
Figyelt kérdés
Nem edzés utánra kellene, oda van már tápkiegkombóm, 500g rizs szárazon és 200g zabpehely a napi ch bevitelem, csak hát ez elég sok, és ha valamilyen oknál fogva kimaradna egy kaja, pl egy Jumbo-val tudom helyettesíteni? (tényleg csak "vészhelyzetben" Ugye nagyrészt zabpehely a ch része, azért gondoltam rá...2012. aug. 7. 17:57
1/15 anonim válasza:
most akkor sok vagy kevés?a kérdésben megemelni akarod a válaszban meg soknak találod,amúgy jumboval mehet egy étkezés helyettesítőnek de inkább csak pótold ki vele ne azt iszogasd kivétel persze ha valamilyen oknál fogva nincs rá módod hogy étkezz
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Valóban rosszul fogalmaztam. Ennyi ch mennyiség nekem elegendő, nem kell növelnem, csak ha valamilyen oknál fogva kimarad egy kaja, akkor azt pótolhatom-e pl egy adag Jumbo-val. (ilyen 1 hónapba max 1-2* fordulna elő.)
2012. aug. 7. 18:10
4/15 anonim válasza:
Jumboval semmiképp. Az egész egy nagy cukorbomba, ne kockáztass cukorbetegséget.
5/15 anonim válasza:
Egyszerűbb ledarálni a zab egy részét, és azt inni. Én Naturás zabpehelylisztet iszok ilyenkor, mert nem tudom ezt megtenni (anyámnak kell a darálója). Homok íze van, de jó :D
7/15 anonim válasza:
sokan leugatják a jumbot de jó maximálisan jó csak ésszel kell használni,egyből cukorbetegnek kell lenni...,itt a gyakorin a jumbo méregként van beállítva holott egy k.urva jó termék nyomjad csak ocsi,szerintem senki nem lesz tőle cukorbeteg ha 2-3-4kanállal beletesz a kis b.aszott sékerébe és megissza
8/15 anonim válasza:
Igen, The Infamous, szerinted. De kérdezem én, ki vagy te? Mennyire értesz hozzá? Ahogy elnézem semennyire.
Edzés utáni időszakot leszámítva nem kell/szabad ennyire megterhelni az inzulin rendszert mert aztán inzulin rezisztencia alakul ki aztán ott a cukorbetegség.
De te, kedves The Infamous biztos nagyon okos és tapasztalt vagy ezen a téren.
Igen jó a Jumbo, edzés után, senki nem mondta, hogy nem. Csak a napközbeni cukor van leugatva, nem a termék. Nyilván nem lesz mindenki az, de honnan tudod, hogy te mennyire vagy rá hajlamos?
Úgyhogy ha akarod "nyomjad csak öcsi", csak aztán ne sírjál ha 40-50évesen amputálják a lábad mert a cukorbetegség miatt szétment a veséd.
9/15 anonim válasza:
Vészhelyzetre, ha tudod, daráld le a zabpelyhet, és idd azt, ha ez nem megy, akkor mondjuk Jumbo, még mindig sokkal jobb, mint a semmi.
10/15 anonim válasza:
Hozzátenném még, hogy tudom miről beszélek, mert több közeli hozzátartozóm is cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!