Milyen tömegnövelővel emelhetném meg a szénhidrátbevitelem?
Figyelt kérdés
Nem edzés utánra kellene, oda van már tápkiegkombóm, 500g rizs szárazon és 200g zabpehely a napi ch bevitelem, csak hát ez elég sok, és ha valamilyen oknál fogva kimaradna egy kaja, pl egy Jumbo-val tudom helyettesíteni? (tényleg csak "vészhelyzetben" Ugye nagyrészt zabpehely a ch része, azért gondoltam rá...2012. aug. 7. 17:57
11/15 anonim válasza:
Annyiban igaza van, hogy ha havi 1 alkalommal iszik egy jumbót az ember napközben, még nem dől össze a világ. A mértékekre kell figyelni. Csak itt viszonylag alacsony a mérték. De nem 0.
Viszont azért nem szeretjük itt sokan az egész Scitec céggel együtt, mert szerintünk igencsak túl van árazva. Maga a termék jó arra, amire való, de én nem adnék érte ennyit. Nincs kedvem a marketingosztályt is fizetni...
12/15 anonim válasza:
Az igaz, hogy havi egytől még nem igazán lesz baja, de én ezzel már rohadt óvatos vagyok, mert látom hova vezet.
13/15 anonim válasza:
Érthető. Inkább legyen sokszor túl óvatos az ember, mint egyszer túl óvatlan.
14/15 anonim válasza:
hát nagyon gizda vagy kérdezem én ki a f.aszom vagy te hogy leugatsz?én azt omndtam neki hogy szürcsölje mi?azt írtam hogy ne iszogassa de ha vészhelyzet van néha belefér akkor mivan veled
15/15 anonim válasza:
és szar.ok rá ember hogy kid cukorbeteg nem kell egyből az agyába ültetni a s.zart,elmondtuk neki világosan hogy ne iszpgassa csak ha ténylge úgy van,és gondolom ezt is fogja tenni mivelhogy idézem a kérdésben is ezt írta (tényleg csak "vészhelyzetben")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!