Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mióta lett a kockahas "szimból...

Magyarvitéz kérdése:

Mióta lett a kockahas "szimbólum"?

Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok ,hogy mióta lett ennyire "divatos" a kocka has.Mióta lett ez átlagemberek körében az izmosság jelképe?Hányas évektől kezdődött ez?Nem nagyon értem mikor alakult ez ki.És nem is tartom túl jónak hogy kialakult.

2012. dec. 9. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de az marha idegesítő, hogy a 48 kilós, éhező gyerekek a lapos kockáikkal, ők az izmosak, akin pedig háromszor akkora tömeg van, de nincs teljesen leszálkásítva, az meg a dagadt.
2012. dec. 9. 22:12
 2/11 Takumi ***** válasza:
90%
Jogos az első felvetése. Ehhez csak a csirkemell+kivágott pólót tudom hasonlítani.
2012. dec. 9. 22:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek.De tényleg kíváncsi vagyok mikor lett ez elterjedt.
2012. dec. 9. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert erre gerjednek a tinilányok. :)
2012. dec. 9. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Valóban kicsit idegesítő, hogy a lányoknak tökmindegy, hogy milyen tömeg van rajtad, ha kockás a hasad meg szálkás vagy úgy általában, az már izmos test nekik. Legalábbis a többség így van ezzel. Mostanában elég sok ilyen van itt gyakorin is egy másik rovatban, hogy tini fiúk kiraknak az 50kg-os csoffadt testükről egy képet véleményezésre és a lányok meg elolvadnak. Ellenben akin van egy kicsi zsír az már nem is izmos, hanem "felfújt" meg ilyen marhaságok...
2012. dec. 10. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Preferencia kérdése.Van aki szereti a nagyobb embereket (itt most az igazi izmos emberekről beszélek), de van aki a kisebbeket szereti.Én teljesen jól érzem magam alacsony súllyal is, de ez így van rendjén.Nem lehet mindenki nagy ember.A szimbólum dolog pedig annyi hogy el vannak tájolva az emberek, lehet valakinek kockás a hasa és meg sem bír emelni egy 10 kilós súlyt.Túl sokan akarnak "tökéletes" testet, mert ontja magából a média.Eléggé el van cseszve a mai társadalom.
2012. dec. 10. 11:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Még mindig egyet értek veletek ,de nem tudja valaki hogy mikor kezdődött el ez már évtizedek óta vagy az ezredfordulón vagy mikor kb?
2012. dec. 10. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Mióta van f@szbuk, ahol lehet páváskodni.
2012. dec. 10. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon eredeztetni akarjuk én a Baywatch-ra szavazok. Talán az volt az első ilyen médium ami elkezdte széles körben ezt a képet az emberek agyába mosni.
2012. dec. 10. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:

ha megnézitek, már a görög Isteneket is kockáshassal és izmos testtel ábrázolták

ez a férfiasság mintaképe nem pedig a gusztustalan sörhas

2012. dec. 19. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!