A futás edzi vagy izmosítja a felső testet, és ha igen mennyire?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 11:25
1/7 anonim válasza:
A sprint, de ha már versenyszerü sprinter vagy akkor lehetsz olyan "szèpszàl legèny"
2/7 anonim válasza:
Ők is súlyzóznak, nem csak a futástól izmosak.
3/7 anonim válasza:
Rövidtávon a futás gyorsaságot fejleszt,hosszútávon állóképességet,de a felsőtestet csak nagyon kismértékben.
4/7 anonim válasza:
A felsőtestet csak igen kis (elhanyagolható, nem látszó, nem számottevő, jelentéktelen) mértékben.
De nyitott vagyok és hallgatnám szívesen, miért edzi a felsőtestet a futás. Esetleg a lábedzés után hormonális hatás..? Áá..
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Erről van szó: ők is súlyzóznak.:)
7/7 anonim válasza:
#4 Próbálj meg karsúllyal futni! Én nekem bejött, nagyon hasznosan le tudom magam rohasztani, utána nem is csinálok mást aznap, de mégis ment valami vállra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!