Edzés után, és napközben protein-lassú ch?
Figyelt kérdés
A kérdés bővebben az lenne, hogy reggel zab megy proteinnel, és napközben is ahhoz kell folyamodnom egyszer, hogy egy turmixot küldjek le, mert nincs időm enni. Akkor is mehet egy adag zab+protein kombó, vagy ilyenkor esetleg másfajta ch forrás kellene, vagy lenne jó?
A másik kérdés az, hogy mi haszna van az edzés utáni lassú szénhidrátnak? Láttam több videóban is, hogy edzés után a turmixba raknak a gyors ch mellé zabot is. Mire jó ez? Van értelme?
2012. dec. 8. 22:28
1/1 anonim válasza:
Napközben is mehet protein+zab.
Edzés után most én is zabot teszek, mert hízékonyabb vagyok és szálkásításnál nekem nem jött be a gyors ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!