Power Track Power protein egyáltalán nem jó edzés után?
Figyelt kérdés
anyagi gondokkal küzdök ígyhát ezt vetem 4kilósat eddig tiszta tejsavó ment,edzés után nem jó olvastam a szója ge.ci miatt?arra gondoltam hogy edzés után többet vennék be 80-90 grammot igy több tejsavó is jutna be,nap közben illetve lefekvés ellőt jó?2012. dec. 2. 17:14
1/8 anonim válasza:
A semminél bőven jobb, a tejsavónál pedig rosszabb. Az jó megoldás, ha többet eszel belőle, mondjuk a 80-90g az lehet, hogy picit túlzás.:)
2/8 Dogmatix91 válasza:
Jobb lenne egy tejsavó edzés utánra, de ez is jobb, mint a semmi. Megpróbálhatsz nagyobb adagot, de ha menni fog tőle a hasad akkor állj vissza a normál adagra. Bár szerintem ez a 80-90g kicsit sok, ha 25gramm az alap adag.
3/8 A kérdező kommentje:
szeretem ha dugig vagyok vele főleg edzés után,mindig rosszul vagyok aztán jön rá a sok gyors ch attól még jobban berosszulok aztán tömény csokis protein szóval az már mindegy!!:D
2012. dec. 2. 17:36
4/8 A kérdező kommentje:
mér 25?tejsavóból is 50-60at nyomtam
2012. dec. 2. 17:37
5/8 anonim válasza:
De remélem a gyors ch és a protein az egy időben megy be, mert úgy kellene.:)
6/8 A kérdező kommentje:
persze hogy egyidőbe megy össze van öntve,olyan édes cukros szar blőőőő
2012. dec. 2. 17:43
7/8 Dogmatix91 válasza:
Csak utána néztem, hogy mi van benne és ott írták, hogy 25gramm azaz 2 adagolókanál számít 1 adagnak. Nem az számít, hogy rosszul vagy tőle (sokszor már engem is a hányinger kerülget a csokis íztől), hanem az, hogyha ekkora adagot viszel be akkor összef.sod e magad vagy nem. Nekem van úgy, hogy reggeli után megiszok egy turmixot rá 2órára megyek edzeni, utána megint turmix és mire hazaérek megyek a WCre annyira megindítja az emésztésem. Ez azt jelenti, hogy túl sok a fehérje bevitel.
8/8 A kérdező kommentje:
bírja a gyomrom amennyi szar tabletát meg minden fa.szságot bekapkodtam ez már nem gond neki...:D
2012. dec. 2. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!