Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha olyan akarok lenni mint...

Ha olyan akarok lenni mint Bruce Lee de egy kicsivel vastagabb lenni mint ő de pont ugyanolyan szálkás akkor hogy kéne edzenem?

Figyelt kérdés
Eddig húzódzkodtam, tolockodtam, fekvőztem de most járok kondiba és szeretnék egy kis izmot felszedni majd leszálkásítani ez lehetséges ?Nem akarok semmilyen szert szedni . Tudnátok valami edzés módszert ajánlani?

2012. dec. 8. 22:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Szerinted a jutavitet kik csinálják, vagy a wallmark, teva, béres, vitaking, stb cégek termékeit? Magyarok gyártják, Magyarországon.
2012. dec. 9. 22:33
 32/38 dirtboy ***** válasza:

ja és minden veseköves ember azért veseköves mert tápkieg boltban veszi a vitamint hogy normális adaghoz jusson.

öcsém te olyan hülye vagy hogy az fájdalmas.

egyébként senki nem ajánlgatott több gramm c-vitamint.

de hogy te ki akadsz 250mg on az kész poén.

2012. dec. 9. 22:47
 33/38 anonim ***** válasza:

dirty nézz utána a dolgoknak mielőtt kreténségeket ugatsz !

A magyarok nem tudnak normális vitaminkészítményt gyártani. Mostanában már elég jókat készítenek a Juatvit árban és minőségben, ha a kettőnek együttesen kell teljesülnie, az a legjobb, sztem

Ha meg tudnád venni a legjobb multivitamint, akkor próbáld meg a Full Spechtrumot megszerezni a Calivitától.

2012. dec. 10. 18:52
 34/38 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segitségeteket ! :)
2012. dec. 10. 18:53
 35/38 dirtboy ***** válasza:
itt csak te ugatsz f aszságokat vedd már észre magad.
2012. dec. 11. 10:53
 36/38 anonim ***** válasza:
Ahoz hogy olyan tömör izmaid legyenek nagyon komolyan kell venni a saját testsúlyos edzést.Garantálom olyan soha életbe nem leszel de azért le irom a napi edzéstervét.50egylábas guggolás50egykezes húzódzkodás.2ujjas fekvő-500.most jonnek a sulyok-mellre vétel és nyomás2.8 guggolás2.8 fekvenyomás2.8 áthúzás2.12 jo reggelt gyakorlat 2.10.ezután izometrikus tréning kovetkezik.-utána hasazás.ez még akkori edzése mikor 26 éves volt.egynap 8orát edzett. de azért jo edzést.
2013. jan. 4. 15:00
 37/38 anonim ***** válasza:
bocsesz a 2.8 karhajlitást kifelejtettem.
2013. jan. 4. 15:06
 38/38 tavasz1999 válasza:
napi 8 óra kőkemény edzés-- semmi más
2016. aug. 22. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!