A nők miért használják tévesen a "szálkás" szót?
talán,mert közük nincs a nőknek semmiféle sporthoz.
tisztelet a kivétel 1%nak.
amúgy meg 25 felett a medvéket szereti a többségük.
a szálkás szót akkor is használták már, amikor a testzsírszázaléknak meg a testépítési őrületnek híre hamva se volt még
az olyan embert nevezik szálkásnak,aki nem kigyúrt, hanem munkával vagy sporttal szerzett izmokat, vékony, inas, nem dagadnak a karjai, lábai az izmoktól
kérdezd csak meg a szüleid vagy a nagyszüleid
Az utolsónak igaza van.
Régebbi könyvekben is szerepel ez a szó.
Ki használja tévesen?
Ne álltalánosíts már:)
A fíúk 50%-sincs sok köze a sporthoz, ha már itt tartunk.
Nem a nők használják rosszúl ezt a szót, hanem azok akik nem ismerik a fogalmát!
Második: He??? Nő létemre többet tudok a sportról, mint a legtöbb pasi.
Eleve nekem már furcsa az is, hogy egy nő azt mondja, hogy szálkás. Én még soha egy nőtől nem hallottam, pedig már 20 éve sportolok. Különben is mi a francnak zavar, ha valaki rosszul mondja?
Elnézést az általánosításért...
am azért tettem fel a kérdést mert rengetegszer látom h egy férfiról ha van egy kép aztirták oda h ez nem szálkás mert az soványabb...
am számomra kezd körvonalazódni a kép h néhány nő szerint a bóvdentestű 55-60 kg os gyerekek a kizárólagos szálkásak akik alig esznek valamit...de azért a tükörben feszengenek a 30 as karjukkal. De aki meg jó kondiban van és rendesen eszik és edz az max kigyúrt lehet szálkás nem, holott a testzsírszázaléka megegyezik az elöbb említett gizda gyerekével.
ne haragudj már, kedves kérdező, de miért pörögsz ezen az egészen?
nem mindegy mit mondanak a nők?
a lényeg, hogy te tetszel-e nekik, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!