Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha olyan akarok lenni mint...

Ha olyan akarok lenni mint Bruce Lee de egy kicsivel vastagabb lenni mint ő de pont ugyanolyan szálkás akkor hogy kéne edzenem?

Figyelt kérdés
Eddig húzódzkodtam, tolockodtam, fekvőztem de most járok kondiba és szeretnék egy kis izmot felszedni majd leszálkásítani ez lehetséges ?Nem akarok semmilyen szert szedni . Tudnátok valami edzés módszert ajánlani?

2012. dec. 8. 22:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ha nem szedsz vitamint, nem lesz izmod sem, mert azokhoz vitamin + minerális kell, az a tápanyag. a mai ételekben ez nincsen benne
2012. dec. 9. 22:03
 22/38 anonim ***** válasza:
azért alacsony a %-kom, mert az ezotériában szoktam válaszolni többnyire és oda röhögni járnak komolytalan emberek és lepontoznak engem
2012. dec. 9. 22:04
 23/38 anonim ***** válasza:

Anorexiás, ehhez sem értesz. Mutatja a neved és a százalékod is.

Egy sportolónak kevés a jutavit, centrum, stb.

2012. dec. 9. 22:05
 24/38 A kérdező kommentje:
De úgy igazából eddig se figyeltem oda a vitamin bevitelre ittam pezsgőtablettát ettem gyümölcsöt és mégis fejlődtem akkoe csak nem csináltam rosszul ha eddig is normálisan fejlődtem akkor meg most minek vegyek be plussz vitamint ?
2012. dec. 9. 22:09
 25/38 anonim ***** válasza:
A pezsgőtablettával is vitamint vettél, nem?
2012. dec. 9. 22:11
 26/38 anonim ***** válasza:
De most izmot akarsz, oda több vitamin kell
2012. dec. 9. 22:13
 27/38 anonim ***** válasza:

akkor azt magyarázd már meg hogy a 60mg os c vitamint miért adják olyan drágán?

orvosok fejlesztették ki,hová sz arjak?

2012. dec. 9. 22:13
 28/38 anonim ***** válasza:

Nem. Nem volt tapasztalata Szentgyörgyinek a C vitamin hosszú távó hatásait illetően, akkor nem is voltak olyan diagnosztikai eljárások melyel képet alkothattunk volna róla, akkor fedezte fel a vitamint, nem is tudtunk róla semmit sem.

Ma Én többet tudok a C vitaminról Szentgyörgyinél, mert az azóta modern tudományos vizsgálati eredményeket olvastam, amit ő nem tehetett meg, sőt többet tudok a radioaktivitásról is mint a felfedezője a Curie házaspár, aki nem tudta hogy a radioaktivitás miatt fognak meghalni. Erre mit lépsz ?????

Most éppen 60 vagy 80 mg a szükséges, nem befolyásólja azt hogy nem szükséges napi grammnyik. :D

"nem olvasni kell kizárólag britt tudósok f aszságait hanem szét kéne nézni a világban. "

Mondjuk a britt tudósok, egyetemet végzettek és egész életükben elismert tudományos intézetekben EREDMÉNYESEN ezzel foglalkoztak, mintáik pedig az egész világról vannak, míg neked félművelten max a Bádibílding teremig van :LOL

Gondolkozni nuku ?

"k urva sokan használnak ugyan is nagy dózisú vitaminokat "

k urva sokan vesekövesek is.

"akkor azt magyarázd már meg hogy a 60mg os c vitamint miért adják olyan drágán?

orvosok fejlesztették ki,hová sz arjak?"

Az a Cetebe nyújtott hatású vitamin, azaz 7 óráig 60mg lesz a véredben a koncentrációja, nem annyi C vitaminvan benne, de nem enged egyszerre többet ki.

2012. dec. 9. 22:14
 29/38 anonim ***** válasza:
Én élelmiszermérnök vagyok és fejlesztő egy gyógyszergyárban. Multivitaminokat is fejlesztek. De a c-vitamint, mint alapanyagot, semelyik hazai cég nem gyártja, minden cég veszi japán, kínai és indiai alapanyaggyártóktól. Csak segédanyagok mennek hozzá és kész is a termék.
2012. dec. 9. 22:18
 30/38 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy itt nem gyártanak c vitamint, de normális multiviamin tablettát sem tudnak magyarok legyártani.
2012. dec. 9. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!