Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek elkezdjek ezzel a...

Szerintetek elkezdjek ezzel a testsúllyal judozni?

Figyelt kérdés

43kg vagyok.Szerintetek a judohoz ez túl kevès?Vagy ha valaki vékony akkor is lehet jó benne?

13f

2012. dec. 6. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetsz jó benne, bár ha az ellenfeled nagyobb nálad, akkor neki van van némi előnye, de ettől függetlenül lehetsz benne nagyon jó!

Próbáld ki, ha valóban jó a társaság és az edzés színvonala, akkor úgyis rabul ejt :)

2012. dec. 6. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!És ez a 43kg kevés egy átlagos 13éves fiúhoz képest?
2012. dec. 6. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kevésnek tartom :) Ha írnál egy magasságot meg lehetne szabni :)
2012. dec. 6. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
És mennyit tartanál ideálisnak egy 13éveshez képest?
2012. dec. 6. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
166centi vagyok.
2012. dec. 6. 18:14
 6/6 anonim válasza:
Szia! Én 41 kilóval kezdtem,és most 53 vagyok. Erősödsz,és mivel intenzíven mozogsz,többet ,kell' enned. Akkor is lehetsz jó benne,hisz ha jó a technikád,akkor el tudsz dobni egy olyan embert aki akár 15-20 kilóval több nálad. De ezt egy jó edzőtől megtanulod! Lehet hogy nem aktuális már,de remélem tudtam segíteni,és azóta judozol. Szép estét! :)
2017. jan. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!