Most tervezem, hogy elkezdjek-e kenuzni vagy kajakozni csak azt nem tudom, hogy lenne értelme már most elkezdeni?
Miért ne lenne értelme? Egy ismerődöm most kezdte 30 fölött.
Persze Olimpiáról már ne álmodj.
én nyáron kezdeném el, mert ősszel-télen csak erősítés van, meg tanmedence, és azt én 12 éves fejjel szívásként ítéltem meg, mert én kajakozni akartam, élvezni a sportot, nem tesiórákat. De van annak is előnye, ha most kezded, mert akkor megerősödsz, mire először vízre mehetsz. De már 12 éves koromban is azt mondták, hogy késő, olimpiáról már nem álmodjak.
22/L
Énis azért kérek segítséget,hogy érdemés még belevágni mert én EB vagy VB versenyen szeretnék majd indulni ha még nem lenne késő ahoz is :(
Most írtam annak az egyesületnek ahová akarnék menni, hogy van-e még értelme elkezdeni majd kiderül mit írnak :/
Szerintem nem versenyszerűen. De a legjobb hobby a sport. Az anyukám is kajakozott, de ő 6 évesen kezdte.
Tehát nincs semmi baj ezzel, végül is lehetsz olyan ügyes is, hogy akár olimpia lesz, sose tudod meg, ha nem próbálod ki:)
Mindenféleképp érdemes elkezdened!
Ha hivatásos szinten szeretnéd űzni, akkor 3 év kőkemény felkészülés kéne minimum (nekem a tesitanárom ezt mondta, 17-18 év körül kezdtem el), úgy, hogy 100%-al arra tudj koncentrálni. Masters( szabadidő) kategóriában is indulhatsz . Ott is vannak nagy versenyek. Énis örülnék, ha indulhatnék, már későn kezdtük el, de versenyre bőven kijuthatsz még, ink. masters-re, mint válogatottként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!