Hogyan tömegeljek ha nem vagyok valami gazdag?
Meg szeretném tudni hogy hogyan kezdjek neki a tömegelésnek. Itthon edzem kétkezes súlyzóval, haspaddal, felhúzást szoktam még csinálni, Vállazni szoktam és súllyal gugolni.
Nem telik napi fél kg csirkére se 10 tojásra. Van itthon minden nap hús, fehérjét is tudok venni, szőlőcukrot(Dextózt) iszok edzés után de nem nagy értelme van. 2 Hónap alatt nem híztam semmit. Mai kajám:
Reggeli:
100g Zab / 2dl tej / 1adag Powerprotein / c-vitamin.
Suliba viszek kb 150g rizsát 200g csirke májjal
Suli után: 90g krumpli, 75g csirke.
Edzés után: 100g ZAB/2dl tej, 1adag powerprotein, 50g dextóz
Vacsi: 200g rakott káposzta
Segítsetek a tömegelésbe! KÖSZI!
Kisfiú, én mögöttem 27 év edzés áll, talán több tapasztalatom van.
Ki a tokom mondta, hogy rágcsáljon dextrózt nagyon okos??
Por alakban kell venni és proteinnel keverve vízzel összerázni. Nem fogja kirohasztani a fogad pár másodperc alatt és ki is lehet öblíteni a szádat, sőt fogkefe is van a világon. Millió embernek nem üli meg a gyomrát, de neked igen. ..Egy olyan embertől tudom, hogy tiszta dextróz, aki ott dolgozik. Egyébként ha sok zab lenne benne, akkor nem fast lenne, hanem slow!
SuperCarb Fast
nagy része Waxy maize, amit bárhogy csűrű-csavarunk dextrózhoz hasonlító anyag!!!
Egy kis olvasmány róla:
Sajnos bármennyire is kutatunk, nem igazán találhatunk racionális okot a waxy maize fogyasztására. Sajnos nincs olyan kutatás, ami alátámasztaná a vele kapcsolatos állításokat. A legrosszabb az egészben az, hogy az adatok nem csupán nem támasztják alá a működését, hanem egyenesen arra utalnak, hogy edzés után ez egy rosszul alkalmazható szénhidrát.
Ha mindent egybevetünk, lehetséges, hogy az edzés után alkalmazott waxy maize-d felszívódása kábé a fehér kenyérével egyenértékű, vagy annál rosszabb. Csak remélni tudjuk, hogy a termékekben a „gyorsabb” változat van benne, de még ebbe az esetben is csupán ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, minta dextróz vagy a maltodextrin. Figyelembe véve, hogy a dextróz az egyik legolcsóbb szénhidrát, adódik a kérdés: miért is akarsz többet fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!