Ki milyen gyakorlatokat szokott végezni egyes testrészekre, és milyen súlyokkal? Írhattok egyéb adatokat is, ha gondoljátok.
Figyelt kérdés
Nem tanácsot, stb. kérek, csak érdekességképpen kérdeztem, mert itt a helyi teremben nem sok emberke van, így nem nagyon találkozom több testépítővel, szinttől független.2012. dec. 4. 22:08
1/5 anonim válasza:
mellre: 45 fokos nyomás, fekvenyomás, tárogatás, áthúzás.
hasra: lábemelés, hasprés
hátra: lehúzás szélesen, döntött törzsű evezés, hiperhajlitás, lehúzás szűken, evezés ülve szűken/szélesen.
vádli: ülő-álló vádli
csuklya: vállvonogatás
bicepsz: franciarúd, kalapács, koncentrált
tricepsz: letolás csigán, lehúzás kötéllel, lórugás.
váll: oldalemelés, előrehajolt oldalemelés, felfele nyomás
alkar: csuklóbehúzás
kb mindenből akkor súlyt válassz amiből a 8. épp hogy sikerül, és így kb 4x8-at mindenből. remélem segitettem valamit
2/5 A kérdező kommentje:
"Nem tanácsot, stb. kérek, csak érdekességképpen kérdeztem, mert itt a helyi teremben nem sok emberke van, így nem nagyon találkozom több testépítővel, szinttől független."
De azért köszi!:)
2012. dec. 4. 23:17
3/5 anonim válasza:
látom azt se tudod hol vagy..az volt a kérdésed, hogy KI MILYEN gyakorlatokat szokott csinálni és mekkora súllyal
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én nem tudom, hol vagyok..A kérdés alatt ott van, megjegyzésképp, hogy nem tanácsot, és egyebet kérek.. Érdekesség képpen, beszélgetés szempontjából tettem fel a kérdést! Az első válaszoló tanácsot/segítséget adott, amit nyílván megköszönök attól független, hogy nem ezt vártam..Szerinted akkor én nem tudom, hol vagyok? Tök jó!
2012. dec. 5. 23:59
5/5 anonim válasza:
egy emberrel beszélsz,velem. ha érdekel ird le melyik gyakolrat érdekel és leírom azt mennyivel csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!