Milyen egy jó futópad? Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Mi is az pontosan, hogy mágnesfékes? Az jó? Hallottam egy vagy több motorosról is.. Mi a jobb? Mennyi pénzt érdemes rászánni? Itthonra lenne. Az ilyen 80ezer forintosak is jók?2012. dec. 3. 19:13
1/9 Takumi válasza:
Minnél nagyobb futófelület. Motorból 2.7 Le-s bőven elég. Szerintem 80 kevés lesz rá.
2/9 A kérdező kommentje:
1,5 le kevés? 12km/h jó?
2012. dec. 3. 20:22
4/9 A kérdező kommentje:
66
2012. dec. 3. 21:28
6/9 Takumi válasza:
De ha van keret és kicsi az árkülönbség az erősebbet érdemes venni.
7/9 A kérdező kommentje:
Okl, köszi :)
2012. dec. 4. 07:23
8/9 A kérdező kommentje:
Róla például mi a véleményetek? Én nagyon nem vagyok otthon futópadban, úgyhogy nem tudom, hogy jó-e... Végülis lehet, hogy drágább, csak le van értékelve ennyire... Vélemények?
2012. dec. 4. 15:32
9/9 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk egy 90 kilós ember akarna futni rajta? Hozzá is elég lenne az 1,75 LE, vagy már kevés?
2012. dec. 4. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!