Szálkásításnál lehet edzés után szénhidrátot enni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy most egy párszor edzés után ment a fehérje+hazajöttem és megettem vagy 10dkg pogácsát/péksüteményt/.Ez nagy probléma???Mert ha megnézem akkor a napi szinten nem lépi át a 1,5-2g/ testsúlykilógrammot.A fehérje is megvan a 3g/testsúlykilógramm!?2012. dec. 3. 19:09
1/9 anonim válasza:
Igen, elég nagy baj. Döntsd el, hogy most szálkásítasz, vagy zabálsz össze-vissza mindent szart. Az edzés utáni szénhidrát nem a péksütit és a hasonló szemét kajákat jelenti, hanem szőlőcukor, VitarGO és társai.
2/9 A kérdező kommentje:
Elvan már döntve csak a csábítás nagy úr.....
2012. dec. 3. 19:15
3/9 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyeneket enni, max egy kis zab megy mellé.
4/9 A kérdező kommentje:
Sztem nekem is úgy lesz.És az lenne a kérdésem Montez felé hogy: edzés utáni turmixba bele lehet rakni egy kis zabot hogy laktatóbb legyen mert este megyek edzeni 6tól 7ig és ekkor megiszom a fehérjét,és csak 8 óra fele eszek megint túrót!!!???
2012. dec. 3. 19:21
6/9 A kérdező kommentje:
És mennyi zabot szoktál bele rakni???
2012. dec. 3. 19:25
7/9 anonim válasza:
Nem sokat, kb 30grammot, de ez nem mérvadó, mindenkinél más válik be. Én úgy gondolom, hogy ha nincs glutamin ,akkor most nekem kb ennyi zab elég edzés után. Van aki szálkásításkor is gyors ch-t használ és van aki semmit nem tesz a fehérjéhez. Ki kell tapasztalni, hogy mi a jó.
8/9 anonim válasza:
A szénhidrát mennyiségét jó lenne 1g alá nyomni. Ha pedig rád tör az éhség, akkor pl. bármikor elkészíthető....
Hozzávalók:
-1 tégely zsírszegény túró
-1 pohár kefir
- fél kígyóuborka
- 1 db hagyma
- lenmagolaj, olívaolaj
- bazsalikom, majoránna, só
Elkészítés:
Túrót villával összetörtem, beleszórtam az apróra vágott hagymát és uborkát, majd pedig a (ízlés szerint) fűszereket, olajokat és már kész is. Pirítós helyett használhatsz pufirizst, erre kend (este lefekvéskor).
9/9 anonim válasza:
Az éhség érzet csökkenthető pl. EAA és vagy BCAA 1 adaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!