Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisok, a szar kaja+fehérje...

Kondisok, a szar kaja+fehérje (turmix) kivált egy jó kaját?

Figyelt kérdés
pl mostani példámmal, 3 virsli+kenyér+natúr tejsavó izo+zab, kivált egy csirke-rizst? cél a tömegnövelés, nem feltétlen kell száraz tömeg, több kevesebb sikerrel próbálom betartani a tömegelős étrendet, de néha nem tudok olyat enni, ilyenkor lehet így helyettesíteni?

2012. dec. 1. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha így megvan a fehérje és ch, akkor mehet néha tömegeléskor.

Csak azt nem értem, hogy tömegeléskor minek izolátum, szerintem olcsóbb protein koncentrátum vagy koncentrátum-izolátum keverék is megteszi. Sőt hobbi szinten még szálkásításkor sem költenék izolátumra. Nemhogy virsli mellé.:)

2012. dec. 1. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, akkor megnyugodtam. azért iszok izo-t mivel 5500 ért lehet venni egy kilót full natúr, és szerintem nagyon jó árba van és ennyi bőven belefér mer kijön egy hónapra ha jól kajálok.
2012. dec. 1. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Okés, te tudod, csak nem értettem.:)
2012. dec. 1. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

erről mi a véleményed? ilyet szedek. mármint olyan téren hogy mennyire lehet megbízható? nekem annak tünik

2012. dec. 1. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Király! Teljesen megbízható.
2012. dec. 1. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
zsír kössz.:D nincstöbb kérdésem.:D
2012. dec. 1. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!