Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha edzés előtt bekeverem a...

Ha edzés előtt bekeverem a fehérjeturmixot akkor lehet valami baja 1,5-2 óra alatt?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy orbitális baromság a kérdésem, de inkább megkérdezem. Mivel viszonylag messze lakom az edzőteremtől, ezért célszerű lenne, ha vízzel előre bekeverve magammal vinném a fehérjeport, hogy ne a teremben kelljen vacakolni a bekeveréssel, mert ugye a legjobb edzés után leküldeni ezeket. Kérdésem tehát, hogy ha otthon bekeverem és 2 órát "áll" a cucc, attól nem lesz baja? Alternatíva, hogy berakom a shakerbe a port és viszek 0,5-ös palackban vizet és ott összeöntöm, összerázom.

2012. aug. 9. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, hogy baja lesz de jobb lenne ha frissen kevernéd meg. Nem egyszerűbb ha beledobod a port a shakerbe majd ha végeztél a teremben a csapnál engedsz rá vizet és kész?
2012. aug. 9. 01:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Az általad említett megoldást írtam a kérdésem végén alternatívaként én is. :-) Gyanítom, hogy ezt fogom csinálni, így a tuti. Jövő héten kezdem az edzést, lehet, hogy addig még sok baromságot fogok kérdezni amire nem találok választ a neten... :-DDD

Azért még várok válaszokat, főleg azoktól akik szintén igyekeznek edzés után minél hamarabb bevinni a proteint és nem áll módjukban 5-10 perc alatt hazaérni.

2012. aug. 9. 01:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Láttam hogy írtál hasonlót de minek vinnél vizet mikor valószínűleg ott is van csap? :D
2012. aug. 9. 01:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs túl nagy bizalmam a hálózati víz iránt, mentes ásványvizet vinnék. :-)
2012. aug. 9. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Fölöslegesen bonyolítod túl de nekem mindegy. :D
2012. aug. 9. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Viszel shakerben proteint és palackban vizet, majd edzés után bekevered. Valószínű nem lenne baja, ha előtte kevernéd be, de nem célszerű, mert ki is borulhat a táskádban.
2012. aug. 9. 05:54
 7/8 Sznofru ***** válasza:

En mar jartam parszor igy :-)

Nem is tudtam meginni es meg takkarithattam is :-)

Shakerben ossze van allitva a stack, edzes utan otthonrol hozott szurt vizet ra es szlopa :-)

2012. aug. 9. 07:13
 8/8 NagyonGonosz ***** válasza:
Szerintem jobb frisse csinálni. Valamelyik Biotech proteinre még az is rá van írva, hogy elkészítés után 5 percen belül fogyasztandó.
2012. aug. 9. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!