Szerintetek egy héten hányszor edzek bicepszre?
Ha ennyit értesz a testépítéshez akkor annyiszor ahányszór én verem a farkamat:D 22/nő
Amúgy viccet félretéve maximum heti 2 ajánlott, a Párom is így csinálj, és Ő profi szinten űzi, táplálkozás és ,minden figyelembe vételével.
heti 1 szerintem lóf*sz, mivel ha nem eszik normálisan, nem szed táplálék kiegészitőket, akkor pár nap és szétesik, így felesleges is edzeni....
Szerintem heti 2 kell ahoz hogy normálisan tudjon fejlődni... Persze ehez táplálkozni is tudni kell.
Én is hülye voltam régen hogy a kajálásra nem figyeltem oda, amiota egy kicsit odafigyelek, meg is látszik az eredménye... nem hittem volna hogy sokat számít, de hát mégis:) még 1 dolog, ne arra menjen ki játék, hogy minnél többet nyomj nagy sulyokkal, hanem arra hogy minnél szabályosabban csináld a dolgokat. Hidd el sokkal jobb lesz az eredmény:)
bocsi hogy kicsit eltértem a témától, csak szerettem volna tudatni veled ezeket, hogy tanulj a hibáimból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!