Aki fekvenyomásban ki tud nyomni 100kg-ot 4x, annak megközelítőleg milyen erősnek kellene lennie a többi izomcsoportjának?
Figyelt kérdés
Tehát kb mekkora minimum súlyt illene megmozgatni más izomcsoportok gyakorlatainál? Tudom, hogy minden embernél eltérő, hogy miben erősebb, de nagyjából talán meg lehet mondani, hogy hogy lenne arányos.2012. nov. 24. 19:51
1/5 Takumi válasza:
Nem inkább mekkora max súlyt? Csak mert a 100kg sem fekvenyomás. Nyilván van akinek jobban megy a fekvenyomás mint pl guggolás. Szerintem pár példa guggolás 150+kg, bicepsz egyenes rúddal 40kg, hátnál lehúzás 75-80 kg. De mindenkinél más.
2/5 anonim válasza:
Ez tényleg változó, szerintem sem egyenes arányban nőnek ezek a dolgok még akkor sem, ha egyformán edzel minden testrészedre. Nincs erre ilyen képlet. :)
3/5 NagyonGonosz válasza:
Ezt nem lehet megmondani. Lehet tud fekvenyomni, de 0 combja van. Fekvenyomni viszonylag pici emberek is tudnak nagy súllyal, de guggolni már nem biztos.
4/5 anonim válasza:
Ahogy látom, már 3 éves kérdés, de én a saját eredményeim alapján írom le: fekvenyomás 100 kg, guggolás 145 kg felhúzás 130 kg (ebben vagyok a legrosszabb, itt kicsit görbe a hátam sajnos), állva nyomás 60 kg×5 allva bicepsz: 50 kg (ebbe a súlyba csak 6 megy bele, 40 kg-val szériázok) és lehúzás szélesen mellhez 97 kg (ebbe is 4 ismétlés megy) én 74 kg vagyok, 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!