Vádli probléma mit csináljak hogy ne izmosodjon de sportoljak?
Figyelt kérdés
Nagyon vastag a vádlim bár a bokám és térdem vékony, meg úgy van is rajtam felesleg (5-10kg). Futni szoktam naponta 20-30 percet, sétálok kb háromnegyed órát, meg most beakarok iktatni még fél órás szobabiciklit, de idegesít, hogy ilyen vastag a vádlim és félek hogy szedek rá izmot és csak még nagyobb lesz valami más sportot válasszak vagy amit írtam az nem úgy van?
Étrendemben reggel eszek tk kenyeret meg néha péksüteményt egyébként túró joghurt félék gyümi zöldség tojás és húsok alkotják az étrendem néha tészta ha ez számít valamit
2012. nov. 21. 20:49
1/3 anonim válasza:
Fogyás közben nem fogsz izmosodni, a fogyás szálkásító diétát jelent. Futástól, sétától meg szobabiciklitől még tömegnövelés (izomnövelés) közben sem izmosodna a vádlid, ugyanis alapból nehéz fejleszteni, és ezek kevesek is hozzá.
2/3 anonim válasza:
Így van, diétával nem fogsz izmosodni ne félj.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. nov. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!