Mit tegyek? Tesi probléma.12/L
Figyelt kérdés
Az van, hogy mindenből kitűnő vagyok kivéve tesi. A régi sulimban mindig cikiztek, lestrébereztek stb.. de ilyat itt még nem tapasztaltam. Egy baj van. Tesin ugye az egész osztály együtt felel egymás szeme láttára. És folyton kiröhögnek, ha valamit rosszul csinálok. Elég béna vagyok tesiből. Tudom, hogy gyerekes, meg idővel elmúlik, de most nagyon idegesítő és nem tudok mit kezdeni. Segítsetek. 12/L2012. nov. 20. 16:48
1/7 anonim válasza:
Próbálj jóban lenni mindenkivel, légy nyitott, nevess velük! :)
Egyébként velem is ez a helyzet, szóval pacsit! :Dd
2/7 anonim válasza:
ez most komoly kit érdekel?ba.szd pofán őket engem egyik se mert ki nevetni én voltam az aki mindenkit ki nevetett dehát ez is mutatja hogy milyen szereped van az osztályban
3/7 anonim válasza:
"És folyton kiröhögnek, ha valamit rosszul csinálok"
ez azért elég tág intervalluma a problémának. Konkrétumokat esetleg? pl: futás,kötélmászás,talajtorna?
4/7 A kérdező kommentje:
3.akármelyik. 2. csak neked. Az osztályban egy két ember kivételével jól jövök ki és kitűnő tanuló vagyok. De azok kedvéért az eredményemen nem fogok változtatni. 1. pacsit:)
2012. nov. 21. 18:42
5/7 anonim válasza:
szóval majd' az összes gyakorlat problémát okoz? esetlegesen egy testsúly/testmagasság infó. (ha publikus :) az összes ember cikizik emiatt vagy csak a lányok? hányan vagytok ilyenkor tesin? és mennyi is az az annyi akivel jól kijössz?
6/7 A kérdező kommentje:
leginkább a labdajátékok mennek rosszul. 36 kg, 150 cm, tehát átlagos.. inkább csak néhány fiú akik.. irigyek !?
2012. nov. 22. 14:53
7/7 anonim válasza:
nem hiszem hogy irigyek, ha fiúkról van szó akkor ez inkább az életkoruk miatt viselkednek így, ezen nem tudsz sokat változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!