Lehet (kondi)? Problema lenne vagy muszaly ez az atmozgato edzesterv?
Figyelt kérdés
Az ugy nagy problemat jelentene hogyha elkezdek kondizni es egybol osztott edzestervel kezdenem? Tehat pl hetfon mellezek+kar.2012. szept. 30. 20:39
1/7 A kérdező kommentje:
Mert ugy szerintem konnyebben meg tudnam jegyezni a gyakorlatokat.
2012. szept. 30. 20:42
3/7 anonim válasza:
Muszáj (így kell írni), mivel kell az ízületeknek és az izmoknak is egy rávezető, hozzászoktató átmozgatás.
4/7 A kérdező kommentje:
Okes koszi
2012. szept. 30. 20:46
5/7 A kérdező kommentje:
Es ha elotte sportoltam? (Futottam,kosaraztam(egy evet) + meg otthon kissebb kezi sulyzokkal melle fekvo meg hasonlok)
2012. szept. 30. 20:49
6/7 poiu válasza:
Szerintem nem kötelező. Kezdetben bármit csinálsz, fejlődsz. A fontos az, hogy viszonylag kis súlyokkal kezdj, hogy a szabályos formát begyakorold.
Nem az osztás vagy az átmozgatás a kérdés. Általában a kezdők nem tudják elég intenzíven megdolgozni az izmaikat (és ezt én is tapasztalatból tudom), ezért nincs osztott edzésre szükségük. Próbáld ki, ha nincs izomlázad egy hát-bicepsz nap után, akkor jobban jársz a nem osztott edzéssel.
7/7 anonim válasza:
mi a probléma vele? ha nagy teremben edzel akkor még élvezetes is lehet, ha minden héten más-más gyakorlatokat csinálsz az izomcsoportokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!