Nagyon nehezen hízó típus vagyok, mit tegyek, mit ajánlotok? (többi lent)
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Edzés utánra pedig tejsavóprotein + 40-50 g gyors ch (dextróz, vitargo, stb)
Leírtam, hogy proten kell és dextróz. A tömegnövelök nagy része is ebből áll.
Tehát edzés után vagy tömegnövelő (drágább megoldás) vagy protein és gyors ch (pl dextróz).
Nagyon sok jó van. Fehérjékből; Stillmass 6:3:1, whey c6, Twinlab whey fuel, Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, vpx syngex és még sorolhatnám.
Tömegnövelő: hitec anabolic gainer, vip deluxe, Scitec Jumbo professional, Volumass 35, Gaspari real mass, BSN true mass, isomass extreme gainer,Dymatize hi protein gainer, stb..
Na akkor mégegyszer, az étrend a legfontosabb, és amellé menjen a fehérje/tömegnövelő . Nincs külön tömegnövelő se fehérje nehezen hízóknak.
A Montez által soroltak közül majdnem mind ugyanolyan jó, amatőr szinten nem azon fog múlni a dolog, hogy izolátumot iszol-e vagy koncentrátum -izolátum keveréket..
Ezek közül meg azt vedd, amelyikre van pénzed. Ha mindegyikre van, akkor én Stillmass 6:3:1 et vagy C6-ot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!