Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot javasolnátok...

Milyen sportot javasolnátok nekem? Atlétikára gondoltam, bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elég jó erőben vagyok, 13 éves lányként. Ha befeszítem a karom, szépen kirajzolódnak rajta az izmok, hasam már majdnem kockás, combizmom kemény mint a kő. 165 cm magas és 56 kg vagyok, tehát nem vagyok az a nádszál-karcsú, vékony csontozatú valaki, van rajtam 1-2 kiló felesleg de azért nem vagyok dagi. Eddig itthon elliptikus trénereztem, járok aerobicra meg néha futni, de ugye jövőre bevezetik ezt a mindennapos tesit, és szeretnék elkezdeni valamit úgymond "hivatalosan" sportolni, ahol edzés van meg midnen...

Tetszik nagyon az atlétika, de bennem olyan kép él hogy oda csak 40 kilós, nagyonvékony emberek járnak... Jelentkezhetnék én is?

2012. nov. 18. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy jelentkezhetsz,sott jelentkezz is!! Az a keves "felesleg" ugyis lemegy edzesen,a szervezeted "beall" az uj igenybevetelnek megfeleloen.
2012. nov. 18. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :) De nem fognak engem onnan kinézni?? Tudod mindenki bomba ott rajtam kívül, valószínűleg. :/
2012. nov. 18. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat nemhiszem,mi klubbunkban eleg eros a klubbszellem es mindenki orul ha uj arcok jonnek,szerintem mashol is igy van+ha betartod az edzeseket jovo nyarra te is "bomba" leszel,bar nalunk vannak regi lany tagok akik valami erthetetlen modon meg mindig husibbak (a 40 kilosokhoz kepest),naes??Mennyel batran,meglatod jo lessz!!
2012. nov. 18. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!