Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez jó edzésterv?

Ez jó edzésterv?

Figyelt kérdés

hétfő: mell-váll

fekvenyomás, egykezes nyomás döntött padon, tárogatás, vállból nyomás, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel

kedd: hát-has

húzódzkodás, evezés döntött törzzsel, egykezes evezés, hasprés, lábemelés

csütörtök: kar

bicepsz rúddal, kalapács-bicepsz, koncentrált bicepsz, szűknyomás, tricepsznyújtás fekve, lórugás

péntek: láb-has

guggolás, kitörés, felhúzás, vádli állva, hasprés, lábemelés

3 sorozat 8-15 ismétlés. Mivel otthon edzek, és csak fekvenyomópadom, egykezeseim, rúdam, meg egy ajtókeretes húzódkódóm van, nagyjából ez a legjobb edzésterv amit össze tudtam állítani. Láb egy kicsit kevés, még kéne 1-2 gyakorlat. Kaja rendben van. Vélemény? 16/F

2012. nov. 18. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lesz, én a háthoz tennék még valamit az alsó részre, de a lábnál végzel merevlábas felhúzást és végül is ott is dolgozik. De egy hipernyújtás azért mehetne még kedden.

Csuklyára kellene vállvonogatás még és lábra még tehetsz be egylábas guggolást, ha kell, akkor kapaszkodva közben egy székbe.

De amúgy jó lesz ez.

2012. nov. 18. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi Montez!
2012. nov. 18. 12:23
 3/4 Gergő86 ***** válasza:

Szia.

Igen az elég jó meglátás, hogy kevés a lábedzés. Gondolom nem vagy még haladó szinten ha interneten keresel edzéstervet. A gyakorlatokat megválasztását és az ismétlésszám tartományt elnézve arra tippelek hogy testépítő jelegű edzést szeretnél végezni. Ha van rá heti 4 napod akkor szerintem egy felsőtest/alsó test bontással jobban járnál elsőre én erőltetném a nagy alapgyakorlatokat hogy jöjjön erő és tömeg is az elején (fekvenyomás, karból nyomás, húzódzkodás, guggolás, elemelés, evezés) én erre alapoznám a programot az elején. Kevés kiegészítő gyakorlat mehet mellette. Arra nagyon figyelj, hogy a gyakorlatokat szabályosan, kontrolláltan végezd, nincs az a test vagy izom ami megérné hogy tönkretedd magd. Ha már picit haladóbb vagy akkor esetleg ajánlanám a HST rendszert ami egy elég jól kidolgozott komplex edzésrendszer. Bármilyen más kérdéssel írj nyugodtan.

2012. nov. 18. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit, te raktad össze jól. Végre valaki aki nem 28 mell és 48 bicepszgyakorlatot akar végezni kétnaponta, láb nélkül.:)
2012. nov. 18. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!